IRC-Galleria

Iridal

Iridal

I need a change of skin.

Kuume laski \o/ Perjantai 11.04.2008 13:14

Vieläki kipeänä, mutta mikäs tässä. Ehkä tänään jaksaa jo enemmän tehdä kaikkea. (Kouluhommia tietysti, niitähän mää aina teen 24/7 enkä mitään muuta!!!!1) Välillä vielä oksettaa, mutta se menee ohi kun vaan makaa<3 Täältä kotoa ei vielä ihan hetkeen liikuta minnekkään siis..

Tullut katottua semmoisia tärkeitä televisiosarjoja kuin 'sydämen asialla' ja jotain muuta jännittävää äitin kanssa. Harmittaa vaan kun tänään ei tullut muumeja. Yritän juoda paljon ja syödä välillä kun jo pystyn, ei vaan tee mieli syyä mitään. Tekis mieli houkutella tänne mua viihdyttämään mutta en kehtaa sairastuttaa ketään. En ole ihan niin ilkeä vaikka ilkeä olisinkin.

Olen sivistänyt itteäni urakalla ja kuunnellut eilisestä asti Shakiraa. Pitkästä aikaa. Rakastan tätä Oral Fixation, Vol. 2:sta edelleen. Laundry Service on sen verta homo että sitä ei voi soittaa koneella 8P Näitä ihania kopiosuojattuja rakkaita. Oikeasti ketään ei kiinnosta, mutta pakko päästä tätä sisäistä tuskaani jonnekkin. Ja paras paikka on tietysti galleria....joo. niin.

En tiiä tuliko eilen kirjotettua jotain sekävaa tekstiä tai jotain..mutta en jaksa välittää. Oikeasti tekis mieli olla vaikka koulussa, kuhan ei vaan tarttis maha sekasin maata kotona. Jos ois vaan joku kuume tai vähä nuhaa niin mikäs siinä ollessa, mutta kun tämmöstä epämääräistä sairastamista.. VALI VALI VALI perkele.

....nyt tuli mieleen että varmaan nukuin liian pitkään kun en nähnyt muumeja >____<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.