IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men

SalaliittoteoriaLauantai 12.07.2008 18:45

Ette ehkä ole huomanneet sitä, mutta minä olen. Se on kaikkialla! On aina ollut ja tulee aina olemaan. Se on vuosia, ellei jopa vuosikymmeniä, kasvanut hiljaisuudessa taustalla ja nyt se on tulossa. Se valloittaa koko maailman, eikä sitä voi pysäyttää. Tämän ehkä jopa koko maailman laajuisen, itse Saatanan rakentaman ja johtaman organisaation nimi on kätketty useisiin tuotteisiin ja palveluihin. Se on energiajuoma, puhelinliittymä, makkara, olut ja ties mitä muuta, mutta ennen kaikkea se on RADIOKANAVA! Tämä Antikristuksen yhtiö on nimeltään Iskelmä.

Varoja se kerää joka taholta ja keskittää miljarditulonsa massiiviseen huippukoulutettuun armeijaan, moderniin sotakalustoon ja joukkotuhoaseisiin. Kaikki tämän korporaation tuotteet ovat jossain määrin riippuvuutta aiheuttavia ja/tai (mielen)terveydelle haitallisia. Varsinkin iskelmämusiikki, jota tämän korporaation äänitorvena toimiva Iskelmäradio sylkee kuulijoidensa korviin täyttäen ne suggestoivilla piiloviesteillä, jotka käskevät ostamaan Iskelmä korporaation tuotteita ja palveluja ja näin tukemaan tätä tulevaa saatanallista invaasiota.

On vain ajan kysymys, koska tämän maailmanvalloituksen militaristinen osa alkaa. Se voi tapahtua huomenna, kuukauden päästä, tai ehkä jopa vasta vuosien kuluttua, mutta se on varmaa, että olemme jo matkalla kohti orjuutta tai kuolemaa. Vastarintaliike tätä tulevaa tyranniaa vastaan on perustettava välittömästi, ennen kuin se on liian myöhäistä! HERÄTKÄÄ!!!

Voitte myös auttaa vaihtamalla radiokanavan Iskelmästä esim. Radio Rockiin ja boikotoimalla tämän syövän lailla leviävän paholaisen järjestön tuotteita ja palveluja, vaikka ne kuinka houkuttelevilta ja edullisilta vaikuttaisivatkin.

Lisää tietoa:

http://hikipedia.info/wiki/Iskelmäradio
http://hikipedia.info/wiki/Maailmanlopun_kolme_iskelmälaulajaa


Jos minä lähiaikoina joudun "onnettomuuteen" tai katoan jäljettömiin, niin toivon, että teillä kaikilla alkaa viimeistään silloin hälytyskellot soimaan Iskelmäradion tavoin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.