IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men

Kummallinen päivä:Maanantai 09.02.2009 21:29

Duunissa jostain tuttu harmaapartainen setä nimeltään Albus Dumbledore kertoi koko porukalle että hallissa pyörii yksi liikkuva ja muotoa muuttava kannu, se kuka sen saa kiinni pääsee teatterimatkalle ilmaiseksi avecin kanssa. No, siitä sitten etsimään koneiden alta ja välistä, eikä mennyt kauaakaan kun näin sen. Yksi bensapönisteri liukui hitaasti lattialla kauemmas minusta. Kun se huomasi että näin sen, se pysähtyi. Lähdin hiipimään sitä kohti ja silloin se liukui salamana kulman taakse. Kun itse pääsin sinne, näin sivusilmällä vain kaksi vesipurkkia. Valitsin randomilla oikeanpuoleisen ja hyppäsin siihen kiinni. Se oli oikea! Vesipurkki yritti rimpuilla käsistäni ja muutti muotoaan jos jonkinlaiseksi purnukaksi mutta otteeni piti. Vein purkin Dumbledorelle ja sitten lähdettiin teatteria kohti Jannen kanssa.

Teatteri oli kuulemma Karjalohjalla. Ajettiin jotain ihme metsäteitä ja siltoja pitkin. Tiesin missä oltiin mutta kuitenkaan en tiennyt. Kaikki oli tuttua mutta silti aivan vierasta. Kaikki tutut rakennukset aivan väärissä paikoissa. Olimme perillä. Vedin aseeni esiin ja tarkistin että se oli ladattu. Saavuimme kallion juurella olevan luolan suulle jossa oli suuri vieraskirja. kirjoitimme nimemme kirjaan Jannen kanssa ja ovi aukesi luolan uumeniin. Se oli paholaisen maanalainen kartano.

Eteisessä avasin oven ja astuin sisään. Se oli pukuhuone. Aloin vetämään litimärkiä maalivahdin kamoja päälle, sillä edessä oli tärkeä ottelu naisten salibandyä. Veskarin rojut oli niin inhottavan kylmän limaisia ja märkiä että heräsin päiväuniltani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.