IRC-Galleria

ADOBEN SEMINAARI (28.09.2006)

Katju Havia & Jonna Tuovinen 06C


Seminaari alkoi klo. 9.00. Löysimme mukavat paikat riviltä 11, melko keskeltä ja juuri sopiva näköetäisyys screenille.
Penkit olivat mukavan pehmeät ja valaistus silmille sopiva. Katseemme siinsi kohti ruudun oikeaa alareunaa, jossa näimme BLUETOOTH:in olevan päällä. Mieliimme pilkahti oiva ajatus erään nimeltä mainitsemattoman henkilön puhelimesta ja säkenöivästä bluetoothin logosta. Nimeltä mainitsematon henkilö otti yhteyden puhelimellaan "LOL ASD" seminaarimiesten tietokoneeseen. Seminaarimies vilkuili yleisöön raivokkaasti ja salaperäisesti.

Seminaarin alettua kaikki tuijottivat erittäin kiinnostuneina screenille. He odottivat tulevalta paljon. Vähän ennen seminaarin ensimmäisen esittelyjakson puoliväliä silmämme hitaasti ummistua. Heräsimme siihen, kun seminaarimies kertoi hauskan vitsin, jonka tajusimme vasta siinä vaiheessa kun yleisö alkoi nauraa. Pian sen jälkeen seminaarimies kertoi että väliajalla on tarjolla kahvia, sekä PINSSEJÄ. Siinä vaiheessa meidän seurueemme oli jo aivan innoissaan ryntäämässä hakemaan pinssejä, mutta puhe jatkui vielä noin 20 minuuttia , jonka aikana ehdimme jo unohtaa pinssit. Hieman ennen väliaikaa poistuimme seurueemme kanssa vähin äänin.

Seminaarista jäi eiryisesti mieleen taitto-ohjelmalla (InDesign 2) tehhty aukeama jossa oli ruoan kuvia ja ohjeita. Ne näyttivät hyviltä. Ohjelman käyttö tuntui helpolta mutta tosiasiassa seminaari oli ehkä tarkoitettu alan ammattilaisille; joten kaikki meni hieman yli ymmärryksen. Toivomme siis että oppisimme koulussa käyttämään tätä kyseistä ohjelmaa perusteellisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.