IRC-Galleria

Jakarii

Jakarii

KatistenKulkuri

...iyh!Lauantai 10.04.2010 05:11

Keskiviikkona 8. heinäkuuta 1987 Hämeenlinna. Kaverukset Mika K, 19 ja Kari H, 18 olivat ryypiskelleet koko päivän. Kello 16 aikoihin heidän seuraansa liittyi Carita Sopenperä, 18. Kolmikon reissu päättyi viimein Caritan asunnolle, jossa alkkoholin nauttiminen jatkui.

Kari ja Carita alkoivat kinastella siitä, että oliko Carita ollut raskaana Karille vai ei. Erimielisyyttä tuli mm. milloin he olivat olleet viimeksi sukupuoliyhdynnässä. Carita alkoi alkkoholin ylettömästä nauttimisesta voida pahoin mennen makuuhuoneeseen, jonne Kari vei hänelle ämpärin ja wc-paperirullan. Tällöin myös Mika sekaantui heidän riitaansa.

Kari kertoi surmasta seuraavasti: Kun Carita oli oksentanut niin aloimme tämän jälkeen hakata häntä nyrkein naamaan ja muuallekin. Mika otti häntä tukasta kiinni ja minä potkaisin kasvoihin. Caritan pudottua lattialle Mika sanoi, että se pitää tappaa. Hain keittiöstä paistinpannun ja löin sillä Caritaa pari kertaa ylävartaloon. Sitten jostain ilmestyi veitsi, jolla löin Caritaa. Veitsi kuitenkin vääntyi, mutta hain uuden, jonka löin pystyyn Caritan rintaan. Mika otti veitsen irti ja löi toiselle puolelle rintaa. Sen jälkeen minä otin veitsen irti ja vedin Caritan kurkun auki.

Ennen surmaajien poistumista asunnolta Kari työnsi paistinpannun varren Caritan emättimeen ja Mika laittoi wc-paperirullan pannun päälle. Tämän jälkeen pojat menivät Karin kotiin syömään. Matkalla sinne he puhuivat keskenään kuinka hauskalta hakkaaminen oli tuntunut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.