IRC-Galleria

JamesRandom

JamesRandom

"Se kuvaaja"

Woe..Lauantai 10.11.2007 15:00

Vittu voiko se oikeesti olla jo ohi?! Miten aika menee niin nopeesti? Vastahan siihen oli yli 4 kuukautta aikaa.
Mun maha menee aina ihan sekasin ku mä ajattelenki niit keikkoi ja kaikkee mitä tapahtu. BEST SHIT EVER.
Nyt on taas vaihteeks flunssa, mut mitä muutakaan sitä voi odottaa ku pelkällä hupparilla hilluu kaatosateessa. Mun tuuria on se että jätän kameran hotellihuoneeseen just sillonku sais ottaa keikalla kuvia ja sateenvarjon just sillon ku sataa koko ajan. lol

fghölkkgöjksfljk! mul on ikävä MSI:tä. Niitten showt oli vielä parempia ku ajattelin. Samoin MCR. luulin et koko tripistä tuliski ihan paska mutta ZOMG! haluun takas (ylläri?)

Hankkikaa joku mulle uudet jalat. en varmaan pysty kävellä portaita alas kunnolla vielä seuraavalla viikollakaan. Mun koko vartalo on ihan kipee ja löysin taas pari mustelmaa eilen illalla vatsasta. mun rannekki on ihan paskana.
Mul on ikävä niit kaikkii kivoi jätkii joidenkaa sai pitata ja jotka autto mua löytää takas mun kavereiden luo yleisössä, sekä se yks kiva jenkki jätkä (joka muuten luuli myös mua jenkiks haha) joka otti kiinni sen vesipullon ja anto mulle ^^ senkaa oli hauska yrittää metsästää lavalta kamaa, vaikka ei me kyllä mitään saatu mut ei se mitään. tunnelma oli korkeella.


<3<3<3 kiitos kaikille jotka teitte tästä matkasta unohtumattoman <3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.