IRC-Galleria

Lapintähden SamuraiMaanantai 14.07.2008 00:46

Käytiin Alin kanssa hakemassa pyöräni kaverini tyköä (pyörän haku oli tekosyy, sillä oikeasti halusin nähdä sen upo uuden koiran pennun). Otin tietysti kameran mukaan, jos vaikka pyörä olisi jotenkin muuttunut viime näkemän, olihan se siellä jo odotellut grillikauden avajaisista asti ;)
Oli kyllä veikeä tapaus tuo pieni bordercollie ipana. Ei vierastanut meitä yhtään vaan heti oli menossa mukana, se siis tulee sopimaan meidän jengiin. On meillä sen verran hullu meininki välillä että heikoimpia voi hirvittää. Ali vähän ihmetteli pikku ipanaa, se ei oo nimittäin koskaan noin pientä pentua nähnyt. Heti se kuitenkin haki leluja (ja todellakin leluJA, varmaan 10 kerkesi tuomaan sisältä pihalle ennen kuin annettiin periksi ja annettiin sen kerätä niitä siihen pihaan kauhea läjä). Samurai tietty vaan tykkäsi kun isompi poika touhusi lelujen kanssa. Tuli niillä muutama veto leikkikin, rohkea poika tuo Samurai.

Poika kurkki mua aina välillä tuijien välistä. Se luultavasti piti mua vähän tyhmänä kun kyyristelin ruohikolla ja juttelin omiani. Ei meinannut millään saada siitä onnistunutta kuvaa, sen verran nopea kaveri on :)



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.