IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

GreenDay~~Keskiviikko 09.06.2010 18:04

Päivä alko normisti mulle oli kerrottu et mullois duuni jossain konsertiss merenrannall tai jtn, niin olin kkk.....Mikäköhän konsertti/tapahtuma se mahtaa olla ku äiti ei osannu sanoo. Siellä sitten oltiin aamu kymmenelt jo siell pistää paikkoi kuntoon. (Myyn siis safkaa siell) Siell oli joku bändi soundchekkaamas n. kahen kolmen aikaan. En ees tienny mikä keikka se oli vielkää nii kysyin Janetilt. Meinasin putoo penkilt ku sain tietää et oon GreenDayn keikall! o.O Ja viell ilmatteeks!!

Lol Billie xD Se oli niin huvittavaa ku se ammuskeli vesipyssyll, geishaa, ja vessapaperii yleisöö xD Tré Coolil oli yhes vaihees punaset rintsikat ja semmonen valkone mummo hattu pääs ku se soitti rumpui xD Se jopa meni sinne catwalkin päätyy laulaa ja tanssahtelee ku Billie meni rumpuihin. Jotkut onnekkaat pääs muuten lavalle laulaa. Pistän videot ylös heti ku kerkeen/jaksan xD

Lavalle pääs joku pikkutyttö, _Sampy ja aussilainen tyttö(niin ansaitsi sen, kuulemma seuraa niitä keikka keilkalta ympäri maailmaa eikä oo aikasemmin päässy lavalle )

Niitten keikkabussi oli vitun siisti! ne lähti joskus puol yhelt ja ite lähin joskus vast aamu neljän maiss, soo tired!

Ite en saanu kuvaa Tre Coolist, mut tolla ois kuva siit rintaliiveiss xD envity

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.