IRC-Galleria

Pissispäiväkirja Strikes Back! Osa 9Perjantai 22.08.2008 01:29

Noniin! Monien pyynnöistä huolimatta, jatkan tätä paskaa edelleen :P tällä kertaa puututaan Pissisten pukeutumiseen, jossa ei kyllä allekirjoittaneen mielestä ole mitään tolkkua, ei näyttävyydessä eikä käytännöllisyydessä, otetaan esimerkki.

Kanye West -Lasit (or whateva?)

Mitä vittua nämä muovikakkulat oikein auttavat? ehkä törmäilemään seiniin ja halkeuttamaan rappauksia, mutta ei kyllä ole mitään järkeä tällaisissa, ja kun Kanyekin käytti näitä Musavideossa jossa on raiskannut Daft Punkin Harder Better Faster Stronger biisin ihan paskavelliksi.

Ei näistä rilleistä ole mitään, toistan, ei MITÄÄN hyötyä missään, olen saanutkin monesti naureskella mäkin (kts. hengausmesta) kassalla jonottaessa kun pissiksen tihrustavat näiden kakkuloiden läpi yrittäen kirjottaa nimeään visakuittiin. vitun tunarit.

Burberry-Huivi (menikö oikein? joku pissis saa korjata jos ei menny)

eiiiiii jeesus, ei minulla huiveja vastaan, muttakun näitä näkee joka perkeleen kadunkulmassa jos minkälaisella pissaliisalla, ja KESÄLLÄ! hei haloo?! lämpöhalvauksen pian saatte, ja mitäs ei tekisi (muka)tyylikkyyden takia. Ties minkä skottisuvun kilttikangaskuviosta tuokin napsaistu tähän huiviin, häpeävät varmaan silmänsä päästään ja kulkevat hameitta siellä skotlannin kukkuloilla. Omaperäisyyttä ja järkeä tämänkin asian kanssa.

New Era - Lippikset (Tai muut ämpärikäpit)

Okei, tajuan nämä vielä hoppareilla, mutta en kyllä suosi näitä päähineitä kyllä heilläkään jos rehellisiä ollaan, Näyttävät todella usein tyhmältä kun korvien ja lippiksen sisäreunan välissä on 10cm tilaa, näyttää joltain maailman huvittavimmalta (noloimmalta). Tämäkin tällainen massavillitys, kukaan ei ikinä keksi mitään omaa.



Haistakkee jo... >:(

Liittyykääpäs sitten yhteisöön uudet lukijat :) ja miksei vanhatkin jotka ovat yhteisöstä tietämättömiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.