IRC-Galleria

My lovely ex grilfriendKeskiviikko 13.05.2009 20:08

Mulla on joku maaginen tapa saada riitoja aikaseks aina exien kanssa. Kuulen tarinoita et exät on nykysiä vakipanoja ym ym kavereita. Olenkohan sit vaan niin mustasukkanen ihminen vielä jos näen että se juttelee muiden jätkien kanssa. Eikö tämä kerro jo välittämisestä?

No tässä taas tappelin vaihteeks nimeltämainitsemattoman henkilön kanssa kun hänelle ei sopinut että katson sen kommentteja jotka näkyvät yleisesti. Minkä helvetin takia sitten pitää laittaa kuvia tänne jos kommentteja ei saa katsoa :D Privat kommentit on sit sitä varten jos ei haluta että muut näkee. Ei niksu nyt oikee ymmärrä.

Ja hei nyt haluan kysyä KAIKILTA!! :D Koska tää oli loppujenlopuks nii erikoinen tapaus. Oltiin meillä viettämäs pääsiäistä ja siinä kupposta otettiin tyttöystävän ja hänen parhaimman kaverinsa kanssa. Noh..oltii tupakalla sen kaverin kanssa ja olin kuulemani mukaan yrittänyt pussata tätä kaveria :D Lopputulos oli se, että tämä kaveri kertoi asiasta tyttöystävälle ja hän jätti minut tämän takia. Ja tosiaan olin niin sekasin itse etten muistanut koko illasta enään mitään..total blackout ja pahoittelin typeryyttäni.
MITÄ MIELTÄ TE OOTTE TÄSTÄ ??!! OLIKO OIKEUTETTUA JÄTTÄÄ ??!! :)

Ei mulla ainakaan ole mitään iloa enää kaveerata tollasen kans. Varsinkin kun vielä käyttää hyväksi kaikin mahdollisin tavoin..jos on tylsää ni soitetaa niksulle et se lähtee ajelee. Kyl sit ollaa nii ihanaa ihmistä jne mut ei sen jälkee ku on himaa päästy. Heheee..ihanaa vuodatusta <3

Ja sitten onki aika päivän aiheelle :P

Nettitreffit/netissä tutustuminen:

Jotkut väittää et tää on muka ihmisille joilla ei oo elämää ja jotka ei osaa tutustua naamatusten et olis jotenki muka epäsosiaalinen ja sisäänpäinsuuntautunut. En mä nyt tiedä, ei mun mielestä. Eikös siellä netissäkin oo niitä samoja ihmisiä mitä siel kadullaki tulee vastaan. On toki sit näitä vanhoja pervertikko miehiä jotka ahdistelee pikkutyttöjä.

Mutta miksi tuomita tällänen nettitreffi touhu? Ihan yhtä hyvin sieltäkin voi löytää itselleen mieleisen ihmisen. Ja eikö muka saisi etsiä kumppania ja tää legendaarinen "se oikea tulee vastaan kun sitä vähiten odotat" Joo nii vissii...eikse nii menny et kuka tahansa tulee kenen tahansa kans toimee jos vaa haluaa. Äh...en oo tänää kirjotustuulel..tää saa riittää. Kiitti moro

-Niksu-

P.S. ko. henkilö tietää kelle tämä on!

You put the words into my mouth
You think that you're special
and it makes you proud
We can't get along but at least we
can try to go on with our lives
without hurting each other

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.