IRC-Galleria

Mikähä siinä oikein on että kaiken takana on aina nainen. Mikä niissä naikkosissa niin aina kiinostaa. Tuskin se pillukaan on koska on olemassa sellastakin välittämistä kuin rakkaus. Hmm..tiedä sitte häntä mitä se todellisuudessa meinaa.

Mitä jos naisia ei olisikaan vaan oltais kaikki äijät täällä ku sillit suolassa keskenämme..mitäköhän se elämä olis :P Mä en varmaa enää ite koht jaksa kiinostua kestäkään. tuntuu et kaikki on yhtä kusipäitä ja tunteettomia. Se jos yks jätkä on kusipää ei tarkota et kaikki on. Pitäs uskaltaa ottaa selvää ennenku tuomitsee.

Kertokaa joku tyttö/nainen jolla on sellanen tunne et voi pettää millon vaa eikä tunne mitään omatunnotuskia? Miksi tehdä niin ihmislle jota rakastaa, sille joka tekee kaikkensa vuoksesi, sille joka joka ilta kertoo rakastavansa sinua, sille joka suojelee sinua kaikelta pahalta, sille joka tekisi mitä tahansa vuoksesi jotta sinulla olisi hyvä olla. Onko tällainen mies ansainnut ko. kohtelua? Tuskimpa.

Aikuistuminen:

Missä menee tälläsen raja? Se vissii vaihtelee aika paljon ihmisestä mutta yleensä siinä vaiheessa kun on oma kämppä ja laskut alkaa virtaamaan niin tulee eteen joko vitunmoinen stressi tai ahdistus. Toinen vaihtoehto on se, että ihminen tajuaa lauseen "Wecome to reality" ja alkaa elämään sen mukaan. Et voi enää lähteä joka viikonloppu sinne puiston penkille pussikaljalle tai dokaamaan villisti klubille.

Mikä viinassa kiinostaa? Kertokaa yksinkin fiksu asia mitä hyötyä siitä on vetää perseet aina kun mahdollista? Eikö ihmisillä nykyään ole mielikuvitusta keksiä jotain muuta. Kävikö mielessä esim leffaan lähtö tai käynti jossain muualla. Esimerkiksi hyvässä raflassa syömässä parhaiden frendien ja läheisimpien ihmisten kanssa. Käyttäkää jumalauta sitä mielikuvitusta ja kyselkää frendeiltänne. Kyllä mäkin juon mutta en ilman mitään edes vähääkään hyvää syytä. On sitä kiva joskus sillontällön lähteä rentoutumaan.

Mulla on kyllä elämä kohillaan ja tarpeeksi kavereita. Eli ei ole niiden puute, seuraa saan milloin vaan sitä tarvitsen.

Mitä muuta tähän aiheeseen kuuluu. Oliskohan sellanen tuttu sana kuin VASTUU. Ei ole aina äiti tai isi auttamassa kun loppuukin rahat jotka meni siihen viime pe ryyppyreissuun. Sit voidaan pahoin ja lainaillaan rahaa ruokaan joka sekin jostain syystä menee viinaan. Loppujenlopuks hyvin harva osaa käyttää rahaa oikeeseen tarkotukseen. Millä kuvittelette saavanne sen teidän unelmien elämän, unelmien miehen jne jos hauskanpito kiinostaa enemmän kuin asioiden hoito. Ei sitä ehkä sillon tajua kun laittaa rahaa palamaan mutta pidemmällä aikavälillä sen huomaa. Kämppä jää siivoomatta, tiskit tiskaamatta, vuokrat maksamatta ja sitten ulosottomies muistaa kivalla kirjeellä jossa kerrotaan luottotietojen kadonneen. Mitä se sitten tarkoittaa käytännössä? Elämäsi on pohjalla. Et saa asuntoa, et puhelinliittymää, et nettiliittymää etkä edes LAINAA! Katu siis kutsuu. Itse tämän olen kokenut mutten oman toiminnan johdosta. Jep..kaiken takana on nainen ja liiallinen luottamus niitä kohtaan.

Ehkä vielä jonain päivänä tajuatte mitä tää maailma on. En mä ole mikään maailman viisain ihminen mutta puhun kokemusten perusteella ja kuuntelemalla muita vanhempia sekä kokeneempia ihmisiä joilla on kokemusta mitä tää koko paska on.

Ja loppukevennyksenä kylmä totuus..


"WELCOME TO REALITY"

-Niksu-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.