IRC-Galleria

SonispherestäTiistai 10.08.2010 19:50

Viimeinkin jaksaa(laiskuus on kivaa<3) kirjottaa jotain järkevää niin selitämpä siitä sonispherestä vaik kyl kaikki silti tulee kyseleen kuiteskin et miten se meni.. ja ihan tarpeeks moni on jo ollu varmoi et mää oon loukkaantunu siellä. Eli siis en ole ja olen hengissä.
Mää siis menin sinne Poriin jo perjantaina. mää olin sekoillu päivis(yllätys yllätys!) ja luulin et Sonisphere alkas jo sillo, mut eipä siinä mitään. Olin sit sen illan Kristan, Tiinan ja Ellin kanssa. Oli kivaa.
Lauantaina sonisphere sit alko. Okei. aika moni niistä bändeistä ei ollut kauheen ihmeellisiä, mut Oli hyviäkin. Stam1na oli loistava, The 69 Eyes ja Him oli parhaat. Mää petyin siihen Apocalypticaan. kai oli odotukset liian korkeella..
Sunnuntai.. no.. kaikki on varmaan lukenu lehdistä. Eka siel oli tappavan kuumaa. Se eka bändi (Insomniumkohan se oli?) oli aika hyvä. Profane Omen oli ihan hyvä. Mokoma oli tietenkin mahtava. mitäs muutakaan? Anthrax ja Slayer oli kans törkeen hyvi. Ne oli kyl reilui kun lainas kamojaan Alicelle ja Maidenille, joiden kamat meni paskaks. Menihän Iggyn ja Mötleynkin, mutta mötley oli ainoa joka perui. Ne ei ees päässy Poriin. Iggykin veti puoliakustisena ja oli mahtava! Bruce Dickinson raahas ittensä lavalle märän jengin eteen juontaan Alicee lavalle, vaikka sil oli siel takana varmasti mukava ja lämmin bussi. Samalla Bruce vähän kuittali Mötleylle väärän värisistä karkeista ja väärän merkkisestä bissestä. Onneks Maiden ei ollu liian iso tähti soittaan lainakamoilla. Ihmiset itiki siellä Mötleyn perumisen takia. Alice oli loistava ja pelasti Iggyn kanssa sen illan. Lähettiin kesken Maidenin sieltä. Lähettiin kesken kun fiilis oli menny ja nyt vituttaa. Twitter on ihmeellinen keksintö ja Mötley tulee ensi vuonna uusiks ainakin Nikkin mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.