IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

MoroTiistai 17.03.2009 01:28

Meitsi tietää ettei mua nyt oo oikei näkyny tääl gallerias enkä oo kirjottanu puuhistanu ku hitto, kävi pieniä vahinkoja täs parin viikon sisää.

Tos puoltoista viikkoa sit törmäsin johonki vitun kuumaan kissaan ja polteltii sen kans sit kukkaa ihan vitusti monta päivää putkee ja sit ryypättii. No ei siin, pantiin aina välil ku jaksettiin ku meitsi osti tätä viagraa nii vittu mitä settiä!

Ei mut, sit meil välähti sienis iha vitu siisti idea et lennetään Damiin heti ku mahollista. Nonii heti ku me oltii trippailtu nii varattii sit lentoliput Damiin ja sen jälkee kaikki onki sit historiaa. :DD

Sekoiltii iha vitusti ku päästiin sinne. Hostellilla joku jätkä tarjos meille piriä ja pitihä sitä vähän nokittaa. Nonii sit oli iha vitun voittajafiilis ja lähettii lähimpään coffee shoppiin, polteltii spliffit jotai vitu hullua kukkaa, joka löi iha vitun jumiin. Kaikki tuntu niin löysältä ja samalla niin nykivältä. Ei mut, sit iski mässyt nii lähettii läheiselle kioskille ostaa mässyä. Vitun myyjä ei osannu englantia ja me yritettii muka puhua hollantia (molemmat muka osas ku oltii vitu savuis mut oikeesti puhuttii jotai siansaksaa :D). Nonii ja sit ostettii joltai katudiireilt essoja illempana.

Nonii sit ku oltii ostettu essoi ja samal vahingos vähän piriäki nii siel oli jollai clubil jotku ihme bileet nii nokitettii eka sitä vauhtia jonku verran ja nakattii essot naamaan. Ei vittu mitkä nousut, eka piri alko potkiin ja sit sen jälkee nipsut. Huhuh sitä euforiaa ja olotilaa, oltiin maailman keijukaisvaltiaita!

Sielt bileist me bongattii jotai kissoja ja joku random jätkä messii (se jätkä siks ku oltii menos sen kämpille ja sil oli kuulem shroomeja ja budia siel). Nonii ku päästii sen jätkän kämpille (oli tyyliin aamu kuus ja vitun kujil) nii ekana astuttii sisää nii vittu mitkä puskat siel rehotti! Teki mieli ryöstää kaikki mut ei halunnu antaa paskaa kuvaa suomalaisista! Nonii siel sit poltettii jostai vitun friikistä bongista ihan vitusti sitä kukkaa. :DD sit vähäaikaa siin lagailtii nii nakattii sieniä nassuun ja polteltii niide päälle savut. Huhuh!

Paras reissu _ikinä_! Wtf, sit sekoiltii siel pari päivää (ei jaksa kirjottaa kaikkea), meille tuli jotai vitun friikkiä riitaa sen muijan kans kenen kaa lähin sinne ja sit sanoin et leppyykse jos käydää Pariisis. Nonii, se lämpes sille idealle iha saatanasti, nii lähettii junal Pariisiin ja alko vittu tuntuu siltä ku se muija olis ollu mun muijakaveri. Vitut, seurustelu on heikoille, meitsi haluaa olla villi ja vapaa ja panna kaikkia kaikkialla. Tosin oon ihan vitun mustasukkanen välil mut ei toi viel muide jätkie kaa oo pannu.

Tosiaan, pariisis käytii eiffeltornit yms läpi ja ostettii koksua joltai katudiilerilt. Vittu ihme touhua sielki, jätkä vaa tulee "Wanna buy some coke?", mieti, oltas vittu voitu olla vaik kyttiä. :D Eimut, hyvää kamaa oli ku nokitettii sitä meidä friikil majottajal. Se o joku kaverin kaverin puolituttu, vitun rento, ei siinä. Se vaan selitti aina jotain vitun salaliittoteorioita, osaksi englanniksi, osaksi ranskaksi ja saksaksi. Mukavaha niitä oli välil paukuis kuunnella.


Mut meitsil on viel muutamalta päivältä selittämättä tota juttua, mut ei jaksa kirjottaa. Nii tosiaa, meitsi on nyt jossai vitun Kuhmossa eikä meikä tiiä millo meikä täältä lähtee kotia kohti Ouluun.

Mut friikein tarina tos stooris oli ku meidät pidätettiin ku pantiin yhes puistos. :D:D Nii ja siel oli joku vitun ihmehommaa ja sit meidän tiedot tarkistetttii nii musta oli haku päällä suomessa (jutusta johon en ees ollu osallnen, enkä tiennyt et mua haettii siit syyst.) Nonii, eiköhä meidät passitettu koneesee ja suomeen takas. Helsinki-Vantaa lentoasemal oliki sit kytät vastas ja se oli iha vitun outoa, ihanko olisin ollu joku ihme rikollinen.

Mut kuitenki saatii selvitettyä ettei meitsi liittyny mihinkää paritusbisneksee. Emmä tienny et se muija oli huora ku panin sitä aina ilman maksua. Nii ja sit ku puhelutiedois oli multa soittoja sinne ja jotai nii mua epäiltii johonki vitun ihmiskauppa jutskaa eikä meikä tienny niist mitää!

Nonii ja vittu oli kyl ihme reissu, välil pantii ja välil vaa oltii vitun sekasi. Hirvee sekoilureissu oli ja meni ihan vitusti massia.

Kerron joskus lisää, mut nyt oon ton kissan porukoiden luona joka on oikeesti aika friikkiä. Lisäks mä jouduin esittäytyyn ton poikaystävänä ku ton porukat on jotain ihme skitsoajia ja ne olis ihmetelly et miks nukuttas samas huonees. Oon alkanu ehkä kiintyyn tohon ku musta on vaan mukava käpertyä sen viereen!

Mut joskus meitsi kertoo enemmän, Ouluun pitäs päästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.