IRC-Galleria

Kiinnostaako itsepuolustuslaji?Tiistai 13.04.2010 02:00

Oletko helsinkiläinen ja harrastusta vailla? Oletko aina halunnut aloittaa jonkin itsepuolustuslajin? Tarvitsetko tasapainottajan raskaaseen arjen puurtamiseen, jonka parissa voisit unohtaa arjen huolet hetkeksi?

Vuosaaressa alkaneelle Bujinkan Budo Taijutsu peruskurssille ehtii vielä mukaan keskiviikkona 14.4 klo 20.30 Vuosaaren urheilutalolle Vuosaarentie 5!

Mikä on Bujinkan Budo Taijutsu?

Kyseessä on taistelulaji, jonka juuret yltävät pitkälle Japanin historiaan ja sen sotatantereille. Laji koostuu yhdeksästä (9) päämestarimme Masaaki Hatsumin opettamasta koulukunnasta, jotka on yhdistetty yhdeksi taistelulajiksi. Lajissa on laaja skaala lyönti-, potku-, heitto-, lukko-, kuristus-, irtautumis-, aseistariisumis-, hallintaote- sekä asetekniikoita. Kyseessä ei siis kilpailulaji, joten harjoittelu voi olla juuri sellaista kuin itselle sopii. Sen sijaan että pyrittäisiin voittamaan tilanne on parempi pyrkiä selviytymään ehjin nahoin tilanteesta ja jatkaa elämää. Laji sopii sekä miehille että naisille, nuorille ja vanhoille, pitkille ja lyhyille, hyvä- sekä huonokuntoisille.

Peruskurssia vetää Samuel Markus Hirvonen (nick: sateenropinaa) sekä minä

Lisäkysymyksiä voi jättää kommenteilla! Kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.