IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

HALUATKO MUKAAN DANCE ACTIONIN TAI LOKAVIIKKOJEN JÄRJESTÄMISEEN?

Tapahtumatuotantotiimi etsii 15–20-vuotiaita tapahtuman tuottamisesta kiinnostuneita nuoria mukaan toimintaansa. Tuottajana on mahdollisuus päästä tekemään nuorisofestari Lokaviikkoja tai DanceAction –tapahtumaa.

Kolmatta kerta järjestettävä Nuorisofestari Lokaviikot on värikäs ja monipuolinen kulttuuri- ja taidetapahtuma, joka tarjoaa tekemistä, kokemista ja näkemistä eri kulttuurien aloilta. Syyslomaviikon ajan nuorilla on mahdollisuus osallistua työnpajoihin, konsertteihin, näyttelyihin ja teemailtoihin – useimmiten täysin ilmaiseksi.

Nuorisofestarin aikana eri toimijat Kiasmasta kansallisteatteriin ja Q-teatterista kirjastoihin järjestävät tapahtumia 13–25-vuotiaille nuorille. Viime vuonna järjestettiin mm. Anna Puun konsertti, keramiikkapaja, Cosplay-tapahtuma ja leffailtoja. Nuorisofestareiden tapahtumatuottajana voi päästä toteuttamaan ja suunnittelemaan vaikka konserttia, sarjakuvatapahtumaa tai tuottamaan koko Lokaviikkojen ohjelmaa!

DanceAction on nuorille suunnattu tanssikatselmus ja alan harrastajien kohtaamispaikka. Tapahtuma kokoaa vuosittain yhteen tuhatpäisen yleisön ja satoja nuoria esittelemään tanssitaitojaan Kulttuuritalon lavalle. DanceAction ei kuitenkaan ole kilpailu, vaan tarkoitus on tuoda esille nuorten tanssinharrastajien laajaa kirjoa. Tapahtuma on avoin 13–20-vuotiaille tanssijoille ja tanssiryhmille. Tänä vuonna DanceAction pidetään Helsingissä lauantaina 20.11.

Tapahtumatuottajat pääsevät kurkistamaan tapahtumien tuottamisen prosessiin ja saavat oppivat tapahtumien tuottamisesta, suunnittelusta, markkinoinnista ja viestinnästä sekä ja aimo annoksen hauskoja ja hyödyllisiä kokemuksia ja uusia ystäviä. Aikaisempaa kokemusta tuottamisesta ei tarvitse olla, riittää, että on halukas oppimaan tapahtumien tuottamisesta ja innolla lähdössä mukaan!

Koulutukset alkavat kahdella perehdytyspäivällä 17.–16.6. ja jatkuvat syksyllä. Haku tapahtuu lomakkeella torstaihin 6.5. mennessä osoitteessa nuoriso.hel.fi. Molempien tuotantoryhmään otetaan 20 15–20-vuotiasta nuorta Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta.

Lokaviikoista vastaavat Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus, kulttuurikeskus ja kaupunginkirjasto. DanceActionin järjestävät Helsingin, Espoon ja Vantaan nuoriso- ja kulttuuritoimet.
Lisätietoja tapahtumista: www.lokaviikot.fi ja www.nuoriso.hel.fi/danceaction

Lokaviikoista tietoa antaa tuottaja Ilona Anttila. ilona.anttila@hel.fi,
p. 040 334 7228
DanceActionista tietoa antaa tiedottaja Janike Mäkelä, janike.makela@hel.fi
p. 040 334 6430

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.