IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

kiitosPerjantai 19.07.2013 22:53

kaikille, jotka ovat tukeneet mua. kaikille jotka ovat ottaneet neuvoistani vaarin. kaikille, jotka ymmärtävät, että en halua tuomita, haluan vaan elää elämääni, muuttaa ja olla onnellinen. haluan hidastaa elämässä juuri sen verran, että olen tyytyväinen. siks mulla on hyvä musa, pelit, ystävät, perhe, rakkaus.

olen ollut aina hyvä muille, se palkitaan nyt. ja siksi olen näin vahva. olen se feeniks, joka nousee aina tuhkasta. ja ne ihmiset, jotka ovat laittaneet minun neuvostani hyvän kiertämään, ihailen teitä, ihailen teitä!

olkaa rohkeita! olkaa vapaita! nauttikaa, mutta muistakaa, että meitä on moneen junaan. kukaan ei voi toista tuntea, jos ei tutustu ensin. jos tekstini saivat ihmiset miettimään elämänarvonsa uudelleen, se on hienoa. nyt aion hiljentyä. en halua huomiota... lataan akkujani kotona, syön, pakkaan yms. muutto lähenee. siihen ei ole pitkä aika. ja mulla on tosi paljon käytännön asioita hoidettavana muuton takia.

make love, not war. ;)

ja ihan tosi... elämässäni on yksi hulivili. ja siinä on ihan riittämiin mulle jännitystä. en ole vapailla markkinoilla. en etsi seuraa täältä. siksi kielsin kommentoinninkin. olen väsynyt... ja haluan keskittyä itseeni nyt eniten, että elämäni pysyy kasassa. elämäni jatkuu kävi miten kävi. aika näyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.