IRC-Galleria

Lehmityttö

Lehmityttö

e vaffancu...
Moi kaikki! Taas on menny vahan aikaa viime kerrasta. Sori. Ja paljon on taas tapahtunu:

Oon muuten vaihtanu perhetta. Nyt asun Ternin toisella puolella ja taalta ei mee busseja :'( no mamma heitta meiat autolla kouluun tai voidaan menna pyoralki, vaan 10 min Ternin keskustaan! :)
Niin tasta uudesta perheesta: Perheeseen kuuluvat Mamma Beatrice, mun ikainen poika Marco ja tytar Sara joka siis opiskelee Perugiassa ja hengaa kotona vaan viikonloppuisin. Meian talo on VALTAVA, kaks kerrosta ja varmaan joku 300 nelioo. Asun Saran huoneessa ja se on niin natti <3 sininen ja siel on New York tapetit (Joo Samu jos luet tata, niin kylla, tulit mieleen...).

Talla hetkella oon kipeena, kaikki muut kurjuudet mut ei kuumetta :P Nolo edelleen kun on suomalainen ja onnistu paleltumaan ja nyt sitten hytisen aina patterin lahettyvilla. Ja kaytan niita villasukkia (kavereiden mielesta oon "cool" (?) kun joskus kaytan villasukkia esim. Conversejen sisalla. Tai ehka ne vaan piruilee :D)

Opetin muuten tanaan luokkakavereilleni muutamia hyodyllisia fraaseja suomeks kun ope pyysi. :D Oli siis hissan tunti ja puhuttiin 30 vuotisesta sodasta ja Pietari Suuresta. Olin ihan kikseissa kun kerrankin tiesin jotain. Mainitsin opelle "Etta joo meki otettiin osaa siihen sotaan, tunteeko ope "hakkapeliitoja"?" Ope innostu ja sitten opetin luokalle niin mika se hakkapeliitta on ja myos termin "Hakkaa paalle!" Sitten ne sai kysella ja opettelimme "Saanko sun nimmarin?" ihan vaan jos Raikkonen sattuisi tulemaan vastaan. Pidan open pyynnosta laajemman Suomi-esitelman ensi viikolla, onko ideoita?

Mitas viela... Vanhanki perheenkanssa menee tosi mukavasti, ne sano etta voin aina tulla takas, ja kun Mamma (Valen aiti) sai kuulla et oon kipee ni koko perhe laksi liikkelle ja toimitti mulle purkillisen hunajaa kurkkukipuun. Sopoo :)

Hali hali pusi pusi, ei tuu enaa muuta mieleen ja pitaa palata tunnille.
Moikkis!

Sarkku


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.