IRC-Galleria

Minä itse Keskiviikko 20.09.2006 16:58

KAURIS


Totuus Kauriista

Olet vanhoillinen känisevä kranttu, joka pelkää riskejä. Et tee mitään, olet siis laiska. Yksikään kaurisihminen ei ole koskaan tehnyt mitään merkittävää tässä eikä muissa maailmoissa. Kauriiden ei pitäisi pysyä kauaa paikoillaan, koska ne karkoittavat ominaishajullaan muut pois. Kauris yrittää mielellään pujotella muiden liiveihin ja hakea muiden kautta menestystä. Mikäli Kauris yrittää selviytyä omin avuin eikä tietenkään tässä menesty, hän alkaa syyttää muita uransa torpedoimisesta. Kauriilla on ikävä tapa elää aivan helvetin vanhoiksi.

Onnenkapine: Kansaneläke
Onnennumero: Kansaneläkkeen perusosa 2625 mk/kk
Onnenväri: Kelan kuoren väri
Motto: "Oi oi, voi voi, pakko tässä on vielä yrittää oi oi..."
Auto: Lada 1200L


Miten Kauris vihaa

Epäilemättä vihasi on hillittyä ja täysin hallittua. Menet aamuisin töihin vihasi kanssa ja se kasvaa kuin lumivyöry iltaa kohti. Voit hoitaa vihasi kohteen yläkerrasta käsin. Menet ja imartelet esimiehesi, kiipeät reittä pitkin, jakelet suosiotasi viileästi oikeille tahoille ja puhut sanasen asiasi puolesta. Parin viikon päästä vihattu henkilö on saanut siirron Siperiaan. Kyllä pystyvä ihminen siellä pärjää.


Ja Kauris savoksi

Poro (23.12.-20.1.)

Nenänvalakasuviikot oes sullekkii punanenälle tarpeen, ku lähet kohti uutta vuostuhatta. Sinusta suattaa tuntua, niinku oesit pelekkee käristystä toesten laatasella. Elähän unoha, että ytimeltäes oot villi ja vappaa luontokappale. Vaekkee muut sinun viileyttäs het piäitäpäen huomoeskaan.
Tällä petterillä on turhan punanen nenä etennii syntymäpäeväsä aekaan! Valomerkki tulloo ennenku huomootkaa ja sen jäläkeen on ihan oma valintas haluatko kävellä vae kontata kottiis. Sinnoot välilläko vanaha jäkälä; et hyväksy mittää uuvenaekasta. Yritä kuitennii pysyä mualliman menoss mukana, lähe vaekka matkoille. Kannattaa suunnata pohjoseen päen.


Ja ihan kuin nyrkki silmään, täydellistä! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.