IRC-Galleria

PoikaTorstai 26.06.2008 18:33

Poika on olento, joka ei ole tyttö. Suurimmat erot tyttöihin ovat, että pojilta puuttuu vagina ja he useimmiten näyttävät kännisiltä rekkakuskeilta heti syntyessään. Lisäksi naiset ovat kymmeniä kertoja seksikkäämpiä ja ovat useimmiten melkoisia snobineitejä. Kaikkien naisten unelma olisi tulla yhtä rikkaaksi, kuuluisaksi ja turhaksi pissikseksi kuin Paris Hilton tai Yoko Ono.

Pojilla tulee orgasmissa enemmän mömmöä kuin tytöillä. Tästä johtuen tytöt luonnollisesti masturboisivat enemmän. Heidän ei tosin tarvitse, sillä pojat ovat aina valppaina auttamaan tyttöjen seksiin liittyvissä ongelmissa.


Kehitys

Nykyajan poika on ennen 13 vuoden ikää ihan siedettävä otus. Tyypillistä 13 vuoden iän saavuttaneelle teinipojalle ovat hirvittävät ihovauriot ja tarve päristellä ruohonleikkurilla tai vähintään yhtä kovaa ääntä pitävällä laitteella. Kovaäänisten pärinälaitteiden yleistyminen on snobivanhempien asennevamma: Omalle pojalle pitää olla hienompi ruohonleikkuri, mutta naapurin pojalla onkin nopea kaksipyöräinen ruohonleikkuri, joka ei tosin leikkaa ruohoa vaan ainoa syy sen valmistukseen on ruumiinvammojen aikaansaanti. Teinipojat tunnistaa lisäksi tupakanpoltosta ja kovasta vittuilusta. Heiltä puuttuu ylipäätään itsesuojeluvaisto. On hieman epäselvää, onko tämä vittuilun syy vai seuraus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.