IRC-Galleria

Möli

Möli

EI NIITÄ SAATANAN SYDÄMIÄ, JOOKO?

Selaa blogimerkintöjä

waaaaTiistai 02.09.2008 00:39

tänään oli jännäpäivä. heräsin liian aikasin ja päätin että hiukset on likaset ja pesin ne, vaik ne ei ollu likaset. ni ögöö tälläisista ideoista saamme syyttää sitä että rakkaat hiukseni ovat taas kuitukutrit<33<3<3 voi johtua siitäki että oon vähän ollu laiska ton hoitoaineen kanssa vaik pitäis käyttää melkee joka pesun yhteydessä koska aaaaaa en saa taas koskaan lupaa värjätä jos nää on tässä kunnossa. =)=)=)
niin ja hömhöm join kaksi batterya ja ikävä kyllä se näkyi ja värjäsin viivin hiukset (HIENOSTI VÄRJÄSIN, IHAN OLI ENSIMMÄINEN KERTA HOHOO) ja höm äiti ärsytti ja yritin rikkoa kaiken ku tulin kotii ja sit olin niin vihanen (öhöö ihan tyhmästä jutusta) etten saanu henkä hohoh hohoh hoo mukaisaa, EI VITUSSA OLLUT ja sit äiti yritti puhuu mulle mutta koska olen suuttuessani vittuuntunut, yritän hillitä itseni ja olen lapsellisen itsepäinen, en vastannut enkä edes katsonut äitiä =)=)=
ja sit vitutti ku en osaa olla pitkävihanen ja tunnin sisällä jo puhuin sille =( yhyy.
ja nyt itkettää ku en haluu tehä ranskanläksyjä. joo oon vähnä ailahtelevainen tänään
nii ja APUVA mitä laitan päälle koulukuvaan? ei olis oikeestaa muulla ku paidalla väliä muttaku jäin lyhyeks ni mut kuitenki istutetaan eturiviin ja housutki näkyy ni nööööt.
ja vihaan hiuksiani =)=)=) MUKAISAA
SAATANA
ps meinasin kertoa teille jotain erittäin elintärkeää mutta päätin etten ehkä kuitenkaan
kiitos
kukaan edes lue näitä =(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.