IRC-Galleria

Elokuussa OuluunTiistai 30.06.2009 20:27

Mjoo osalle varmaan jo wanhaa, mutta pääsin sinne Oulun yliopistoon luonnontieteelliseen tiedekuntaan opiskelemaan tietojenkäsittelyä \o/. Vaikkei mikään yllätys, kun niin helppo pääsykoe oli. Päätin kirjoittaa tänne siitä vasta, kun kirjallinen ilmoitus kouluun pääsemisestä tulisi ja eilen tuli. Oulussa pääsee sentään paremmin japaniakin opiskeleen ja kuulemma siellä yliopistolla on hyvät vaihtopiskelu mahdollisuudet myös Japaniin ;).

Sain myös asuntotarjousta psoas:lta viime viikolla ja hyväksyinkin jo. Tosin kyseessä on 26 neliön soluasunto Syynimaalta, johon mahtuu 2 henkilöä, mutta kuulemma harva saa heti ekaksi asunnoksi yksiötä psoas:lta. Elokuun eka päivä saan viimeistään avaimet ja vois sitten alkaa hakeen yksiötä. Kun kuulemma, jos asuu jo psoas:n asunnoissa, niin saa helpommin asunnon muistakin asuntotyypeistä. Sattumoisin tuo solu on myös kaikkein kauimpana yliopistolta niistä asunnoista, mihin hain, mutta ei sinne yliopistolle ole sieltä Syynimaalta kuin 1,8km.

En varmaan kuitenkaan heti elokuun alussa jää sinne asumaan vaan vietän kesäloman loppuun Kemissä etenkin, jos saan jatkettua jompaa kumpaa kesätöistä. Oonhan nyt nimittäin jakamassa posareita aamuöisin ja aamusta iltapäivään leikkaamassa nurmikkoa, niin on vähän kiireinen aikataulu kesätöiden takia. Molemmat työt loppuu kuitenkin ens kuun lopulla, mutta yritän toista ainakin jatkaa (mieluummin nurmikon leikkaus työtä, kun siinä on parempi palkka).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.