IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaksi hienoa ajatustaTorstai 16.10.2008 16:45

Joskus televisiosta kuulin erään filosofisen mielipiteen joltakulta joka on selkeästi ajatellut asiaa tarkkaan, kuulemma: "bi-ihmiset ovat niitä heteroja jotka ovat reinkarnoitumassa homoiksi ja elävät nyt sitä välielämäänsä".

Taas televisiossa törmäsin tapaukseen DS-9 jossa oli fiktiivinen tarina maailmasta jota koetteli hirvittävä sairaus. Kaiken voipa lääkäri meni planeetalle ja halusi keksiä parannuskeinon, kuitenkin kun määräaikana ollut viikon oleskelu tuli täyteen ei lääkettä oltu kehitetty. Lääkäri tästä lannistuneena totesi olleensa varmaan liian ylimielinen kuvitellessaan että lääke voitaisi kehittää, varsinkaan viikossa. Ehkä tautiin ei olekaan mitään lääkettä.
Mutta se hieno ajatus tähän liittyen oli kaverin lausahdus: "vielä ylimielisempää on kuvitella ettei parannuskeinoa ole vain siksi, että sinä et sitä löytänyt".

Hienoa kun jokin ajatus pystytään kääntämään ympäri ja sen vatsa pyöräytettyä auki. Huomaamme jälleen että asioita on pinnan allakin kun vaan osaa ajatella laatikon ulkopuolelta.

Tuo lause ei kyl oikein tunnu välittyvän niin hienona kuin se alunperin koettiin Trekkeillessä. Ja sitten sanotaan ettei aivoton amerikkalaisviihde anna mitään ihmisille. Pah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.