IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Taisin nähdä unta, JeevesTiistai 10.02.2009 21:12

Joo-o.

Olen tänään ollut hereillä ehkä tunnin verran. Selkä on kiukutellut eikä ole tehnyt mieli tehdä mitään, joten olen vain nukkunut. Ehkä olen jollain tasolla masentunut, koska silloin minulla on ihmeellinen taito vaan nukkua nukkua nukkua. Tosin aika hassu masennus koska en ole surullinen tai mitään, mua vaan nukuttaa.

Mutta nukkuessa näin unta.
Näin työunta.

Bro istui mun kanssa sohvalla telkkarin ääressä ja meillä oli molemmilla omat viltit mitä oltiin haettu, minusta se oli tosi kivaa et Bro vietti mun kanssani aikaa ja tajusi vilttien ihanuuden. Yritin näyttää Brolle mitä temppuja mun kissat osaa mut Sulo (Maraia) oli urpo eikä osannu. Bro kertoi kuinka ystävänpäivän ja pääsiäisen välillä oli Galtsun 20-vuotispäivä ja sitten se näytti jonku mallinnusvaiheessa olevan powerpoint-esityksen Galtsun historiasta. Siinä oli 9-sivuinen kuvakertomus siitä miten konesali rakennettiin ja lopuksi videota nuoresta jaffa :sta joka pyöri kokoustilaa rullajalkaisella tietokonetuolilla ympäriinsä. Sanoin mun mummulle joka oli siinä vieressä että katso tosson meidän firman pomo, sitten me kaikki hehhilollitettiin hyväntahtoisesti.

Show loppui lyhyeen kun joku nörttien kilta varasti sen neukkarin missä me oltiin. Bro oli jo kadonnut jonnekin ja minäkin kaappasin vilttini ja kipitin talon toiseen päähän missä oli Dynisten oma tila. Juurekas teki siellä teetä ja tiputteli teehen jotain vaniljaesanssia. Oli tärkeää pitää se esanssi hyvin saatavilla koska tiedettävästi Juurekas oli sitä paljon käyttänyt ja siitä oli tullut jotain nurinaa aiemmin. Anuluce järjesteli pääsiäismunia ja minua halusin sellaisen. Anu sanoi että ei me enää sellaisia saada kun ne on laskettu mutta on mietitty josko firma maksais sitten aina sämpylät kun me (viittasi ainakin minuun ja Jurreen) mennään joraamaan. Minä totesin ettei sellaiseen ole tarvetta kun sariha huusi kahvikupin äärestä että mitä välii sillä on kun se on vaan euron. Totesin et niinjust ja jupisin itsekseni että kyllä meillä nyt on rahaa maksaa se iteki.

Yritin mennä tietokoneella osoitteeseen irc-galleria.net/Ylläpito ja huomasin että se sivu ohjaa aina Tiimarin etusivulle. Olin heti että maailmassa on virhe ja Bro sanoi että on täysin tietoinen siitä ongelmasta ja juoksi ulos huoneesta selvittämään sitä. Mietin itsekseni että nyt kaikki luulee että ylläpito on Tiimari eikä se voi olla hyvää PR:ää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.