IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Janice ja Janicen tyyliMaanantai 25.05.2009 12:31

Suomessa syntyi kova poru Janicen vierailusta, nainen oli heilunut kummallisesti ja "aineissa", kehtasi vielä väittää että on vahingossa ottanut unilääkkeen ja juonut alkoholia. Sen sijaan tämä oli kompuroinut huutanut kovaan ääneen mallitytöille ja sitten kieltäytynyt lähtemästä sairaalaan. Tämän lisäksi nainen oli Kämpissä ollessaan tilannut huonepalvelusta muun muassa puhdistuksen matkalaukuilleen, sekä sullonut kassiinsa kaikenlaista irtosälää hotellihuoneessa käytettävissä olleista pyyhevaatteista liinavaatteisiin asti.

On se nyt kamalaa! Kleptomaani! Narkkari! Alkoholisti! Mielenvikainen!
Piti tulla Suomeen, kuka hullu senkin kutsui. Tuollaisia tyhmiä ohjelmia jotka edistävät anoreksiaa ja tyttöjen mielenterveysongelmia ja mallitkin on ihan turhia ja onhan niitä vaatteita ilman haute coutureakin ja yhyy.

Janice on superluokan diiva, eikä se ole huono asia. Kyseessä on nainen, joka on ollut aikansa edelläkävijä, joka on pistänyt tuulemaan ja joka on saanut aikaan jotain suurta luodessaan itsestään jotain suurta. Nainen, joka on elänyt läpi anoreksian, bulimian, sekä monet muut superjulkkisten vaivat sekä nähnyt saman toistuvan ystävillään. Nainen, joka on ollut Stallonen kanssa naimisissa (respect).

Tämä kyseinen nainen on myös amerikkalainen, joka elää amerikkalaista kulttuuria. Amerikassa on tapana antaa kaikesta tippiä, tämä on monen työntekijän henkireikä koska palkat eivät ole niin korkeita juurikin siksi, kun kaikesta tipataan ihan järjestelmällisesti tietty prosentti. Hotelleissa asuvat ottavat asioita muistoksi ja hotellit ovat nappailijoihin tottuneita. Jos huoneesta häviää jotakin, laitetaan lasku perään. Siksi moni onkin keksinyt tavan kiertää laskutukset ja täyttävät esimerkiksi vodkapullot minibaarissa vedellä että inventaario täsmää huoneesta lähdettäessä. On yleistä, että hotelleista katoaa kylpytakit ja pyyhkeet, miksi siis Suomessa sitä pidetään poliisiasiana sekä kleptomaaniterapian tarpeena? Veikkaan että tämän jälkeen suomalaiset vaikuttavat aika nipoilta ja pikkumaisilta amerikkalaisten silmissä.

Jos Janice on suuri tyyppi jota kestitään liki kaikkialla jo pelkästään siksi että hän olisi hyväntuulinen, miksi siis suomalaiset pahastuvat huonepalvelun käytöstä. Kuka sitä tietää mikä pakolla matkalaukkuun laitettava shampoo oli sinne kaatunut, ikäänkuin kukaan suomalainen ei olisi kokenut samaa. Tosin sehän on selvä, että nainen tuli Suomeen pelkästään huonepalvelun vuoksi, onhan meillä maailman parhain laukunpesupalvelu.

Ja näistä lääkkeistä. Jos on ihminen joka on jatkuvasti menossa, eri paikoissa nukkumassa ja tiukka aikataulu, on selvää että jonkinlaisille unilääkkeille on toisinaan tarvetta. Allergialääkkeen sekoittaminen unilääkkeeseen on helppoa jos kaikki pillerit on jossain matkapussissa ja valkoisia. Mutta se alkoholi! Janice on selkeästi käynyt siivouskomerossa naukkailemassa Kossua koska se on vaan hyvää eikä missään ole tarjottu viiniä ruoan yhteydessä tai skoolattu shampanjaa ohjelman mukana. Lisäksi jos on nyt satuttu ottamaan shampanjalasi, sitähän ei ole skoolauksen jälkeen tapana hörpätä eikä nauhoituksia oteta uudestaan, telkkarissa kaikki tapahtuu reaaliajassa eikä mitään suomalaisia malliohjelmia mitenkään leikata tai ohjata paremmiksi. Ne tytöt ovat aitoja eikä mitään tilannetta tehdä useampaan kertaan, kuinka kehtaattekin väittää.

Lisäksi jos kompurointia sattuu, kukaan suomalainen ei koskaan reagoi kipeään nilkkaan eikä valita tai nurise kuin lapsi. Me suomalaiset ollaan parempia kuin muut ja osataan olla hiljaa ja varsinkin lähteä sairaalaan heti kun nilkka vääntyy. Ei me suomalaiset tehdä töitämme valmiiksi, vaikka olisi kuinka aikataulut päällä hönkimässä.

Ja paskat, suomalainen istuu kotona siihen asti kun lapsi putkahtaa ulos, umpisuoli puhkeaa tai syöpä on terminaalivaiheessa. Mitä turhia sitä lääkäriin, siellä ne aina keksii että on mukamas jotenkin sairas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.