IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Määä..Torstai 11.06.2009 14:01

...kuolenkuolenkuolenkuolenkuolenkuolenkuolenkuolen.

Huomenna pitäisi olla partymodessa mutta kurkku on niin kipeä että ajatuskin ulos menemisestä hirvittää. Piti taas soittaa ja perua se kuntoutusaikakin vaikka aluksi olin että joojoo kyllä sinne nyt voi mennä. Onneksi ei sentään ole talvi eikä mun kuume enää nouse tosi ylös jos ollenkaan.

Ääni olis kyl kiva. Sitä vaan miettii että teenköhän mä huonon valinnan jos lähden mitä luultavammin sateiseen ilmaan värjöttelemään koko perjantai-illaksi, toisaalta perkele missasin ihan kaiken kivan kun olin selkä kipeänä, muut juhli ties mitä, joulua, uutta vuotta ja minä makasin sohvalla siinä yhdessä asennossa missä voin ja itkin turhaumuksesta. Niin ja kivusta tietty.

Oon sairas sika.
Kuntouttajamieskin nauroi mulle sympaattisesti puhelimessa et sinä oot nyt kyllä sairastelun piirinvoittaja. Niinpä niin, that's me.

Kun nyt tietäisi että kannattaako ottaa perjantairiski. Tai pikemminkin että minkälainen olotila on se raja, jota ei kannata ylittää lähtemällä.
Luultavasti lähden joka tapauksessa, onhan mulla sentään kesäloma ja sen aikana pitää jotain kivaa olla. Nyt oon vaan maannu sohvalla ja yskiny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.