IRC-Galleria

SäännötTorstai 24.04.2008 20:33

Yleistä
Lue säännöt huolella! Ne on tehty sinun parastasi ajatellen. Sääntöjä lukiessa on hyvä käyttää tervettä järkeä. Mikäli niiden tulkinnassa on epäselvyyttä, Palvelun ylläpidon kanta ratkaisee.

Noudata sääntöjä aina, kun käytät IRC-Galleriaa. Sääntöjen rikkominen voi johtaa jäähyyn tai tunnuksen poistamiseen IRC-Galleriasta. Todella törkeissä tapauksissa otamme yhteyttä poliisiin.

IRC-Galleriassa ei ole tarkoitus esiintyä anonyymisti, vaan sinut täytyy pystyä tunnistamaan oletuskuvasta. Oletuskuvan tulee olla selkeä ja tuore oma kuva - korkeintaan muutaman vuoden ikäinen.

Ota huomioon, että kun lisäät IRC-Galleriaan kuvan, et saa sitä välttämättä enää ikinä poistettua Internetistä! Vaikka kuvien varastaminen IRC-Galleriasta on kiellettyä, monet tahot saattavat kopioida kuvia omiin, usein asiattomiin tarkoituksiinsa. Teknisistä syistä Palvelun ylläpito ei voi asialle mitään.

Palvelun ylläpito poistaa sääntöjen vastaisen materiaalin ilman ennakkovaroitusta.

Jos olet alle 18-vuotias, huomioi erityisesti seuraavat seikat:

Kysy vanhemmiltasi lupa IRC-Gallerian käyttöön ja näytä heille nämä säännöt.
Älä valitse provosoivaa - esim. seksiin liittyvää nimimerkkiä.
Älä laita IRC-Galleriaan vietteleviä poseerauskuvia. Niitä katsovat muutkin kuin lähimmät kaverisi.
Älä liity kanaville tai yhteisöihin, jotka liittyvät esimerkiksi seksiin tai huumausaineisiin.
Jos tapaat IRC-Galleriasta tai chatista tutun henkilön ensimmäistä kertaa 'livenä', älä koskaan tee sitä yksin. Kerro myöskin vanhemmillesi, minne olet menossa ja koska palaat.
Ilmoita välittömästi ylläpidolle, jos sinua ahdistellaan tai kiusataan IRC-Galleriassa. Älä itse jatka kiusaamista, koska tällöin emme enää pysty luotettavasti selvittämään, kuka on tappelun aloittanut.
Kysy vanhemmiltasi lupa IRC-Gallerian käyttöön ja näytä heille nämä säännöt ja käyttöehdot.


IRC-Gallerian yleiset säännöt
Nämä allaolevat yleiset säännöt pätevät kaikkeen käyttäjien lisäämään materiaaliin IRC-Galleriassa. Yleisesti ottaen kaikki Suomen lain tai hyvien tapojen vastainen toiminta on kiellettyä.

Kiellettyä on:
Salasanojen, henkilötietojen, yhteystietojen (puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, webbikamerat, yhteystiedot sisältävien verkkosivujen osoitteet, yms.) utelu ja levittäminen.
Omien tai toisten käyttäjien henkilötietojen, kuten puhelinnumeroiden tai osoitteiden kertominen palvelussa julkisesti. Tämä ei koske käyttäjän omaa nimeä Nimi-kentässä, eikä esimerkiksi kotisivuosoitetta, messenger, skype- tai lastfm-tunnuksia.
Toisten häirintä, haukkuminen, kiusaaminen, ahdistelu, uhkailu tai painostaminen.
Väkivaltaisen (esimerkiksi veriset ja muuta väkivaltaa sisältävät valokuvat), rasistisen, huumemyönteisen, loukkaavan tai uhkaavan sisällön toimittaminen palveluun tai sen luominen palvelussa kuten myös nettiseksin harrastaminen, sen myyminen tai sen ehdottaminen muille samoin kuin liian paljastavien tai provosoivien valokuvien tai muun seksiin viittaavan materiaalin toimittaminen palveluun.
Kuvat joissa alaikäisillä on alkoholi- tai tupakkatuotteita.
Häiritsevä kirjoittelu kuten asiaton kielenkäyttö, kommenttien massapostittaminen eli floodaaminen tai muiden käyttäjien häiriköinti.
Mainostaminen (ei-kaupallinen ja kaupallinen) ilman Sulake Dynamoidin lupaa.
Propagandan levittäminen muille käyttäjille, kuten esim. uskonnolliset kirjoitukset, käännyttäminen ja rasistinen käytös.
Toisena henkilönä tai Sulake Dynamoidin henkilökuntana esiintyminen.
Toisten tavara- tai tuotemerkkien tai tekijänoikeudella suojatun materiaalin (esim. valokuvat) toimittaminen palveluun ja levittäminen palvelussa, samoin kuin palvelussa luodun sisällön kuten modausten luvaton käyttö.
Laiton toiminta tai toiminta, joka Sulake Dynamoidin näkemyksen mukaan on mahdollisesti laitonta, tai tällaisen toiminnan valmistelu, rohkaiseminen tai siinä avustaminen.
Toisista henkilöistä otettujen valokuvien toimittaminen palveluun ilman kuvassa esiintyvien henkilöiden lupaa. Julkisuuden henkilöistä otettuja kuvia voidaan toimittaa palveluun myös ilman julkisuuden henkilön lupaa, mikäli itse esiinnyt valokuvassa julkisuuden henkilön kanssa tai olet itse ottanut kuvan.
Palvelun käyttäminen tutkimuksiin, kilpailuihin, ketjukirjeisiin, roskapostin lähettämiseen, suoramarkkinointiin tai muuhun vastaavaan toimintaan ilman Sulake Dynamoidin lupaa.
Palvelun käyttäjien henkilötietojen kerääminen.
Ryhmä- ja tuplatunnukset, ellei niistä ole sovittu erikseen Palvelun ylläpidon kanssa. Jokaisella käyttäjällä saa olla vain yksi tunnus palvelussa ja sen tulee olla henkilökohtainen.
Muistathan siis:
Käyttäydy asiallisesti, suvaitsevaisesti ja ystävällisesti muita käyttäjiä kohtaan - tällöin hekin kohtelevat sinua hyvin.
Mikäli havaitset jonkun rikkovan IRC-Gallerian sääntöjä tai Suomen lakia, ilmianna heidät. Huomaathan kuitenkin, että aiheeton ilmiantaminen on kiellettyä.
Älä lähde mukaan mihinkään sääntöjenvastaiseen. Jos joku toinen käyttäjä toimii tyhmästi, se ei oikeuta sinua toimimaan samalla tavalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.