IRC-Galleria

Lupaus ja päätös kuulostaa liian lopulliselta ja tulee huono omatunto jos ei pysty lupauksia pitämään, joten tässä uuden vuoden suuntaa antavat - tähän tyyliin saisi taaplata vuonna 2008:


1. Laihduttaa. Karu totuus on että ei tässä olla mitään hoikkia poikia ja ylipainoisena olo on jo pelkästään terveyden kannalta epäterveellistä, joten nyt jos koskaan niitä kiloja karistelemaan!


2. Muuttaa. Kun kaikki on päällisin puolin hyvin, on vaikea haluta muutosta vaikka sen tarve olisikin. Nyt kun täältä alkaa viimeisetkin tuttavat haihtua, täytyy ajatella muutosta jo pelkästään mielenterveydellisestä syystä hyvänä asiana ja muuttaa toiselle paikkakunnalle omaan kämppään. Eri asia että minne..

3. Vähemmän Paskan Taputtelua. Viime kuukausina ja viikkoina on tullut pohdittua asioita, joita kaverini kutsuu paskan taputteluksi - kuinka tahansa paljon niitä spekuloi/taputtelee, ne pysyy silti samana eli paskana. Joten vähemmän paskan taputtelua, siitäkään ei koidu muuta kuin mielenterveydelle haittaa.

4. Tyttöystävä. Entinen orastava suhde meni vituiksi ja johti osittain paskan taputteluun, joten nyt täytyy yrittää oikein tosissaan saada sitä parempaa puoliskoa elämään, sekin auttaa henkisen terveyden edistämisessä.

5. Töitä. Liian pitkään tässä ollaan toimettomana istuttu jo, joten uutta työputkea päälle. Tämä kulkee oleellisesti käsi kädessä muuttamisen kanssa ja toista ei voi tapahtua ilman toista.


Näillä sitä siis lähdetään läpi vuoden 2008. Aika terveyspainotteisia tavotteita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.