IRC-Galleria

Morrow

Morrow

Could you be more petty???
tää uutinen sattu osumaan silmään niin luinpa muutaman yleisökommentinkin. Ja vihaksihan se pisti. Tässä paras esimerkki:

"Homoseksuaalisuus on poikkeama ihmisen normaalista seksualikäytöksestä samoin kuin vaikkapa pedofiliakin. On selvää, että homoseksuaaleja ei tulisi vainota perversionsa takia, mutta miksi selkäänkään pitäisi taputtaa?

Vaikka voin täysin vapaasti ja kiihkottomasti asioida yhteiskunnassa homoseksuaalien kanssa, en silti pidä heidän seksuaalikäyttäytymistään normaalina, saatikka tavoiteltavana tai edes hyväksyttävänä; Perversio mikä perversio, miksi epänormaalista yritetaan vääntää normaalia? On minusta lakonisesti hölmöä julistaa että homoseksuaalisuus on IHAN OK, kun se ei sitä koskaan tule olemaan niin kauan kuin ihmisen biologinen rakenne on se mikä se on!

"Ennakkoluulo" termiä käytetään näköjään tässäkin yhteydessä, kuten rasisimikeskustelussakin, varsin ennakkoluulottomasti. Ei minulla mitään ennakko- eikä muitakaan luuloja ole, pelkästään faktoja joihin pohjaan näkemykseni."

Nimim: totuuden torvi

(No ainakin siinä torviosuudessa meni oikein.)

http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=200615&messageID=3693748&#3693748

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.