IRC-Galleria

Chicago - The Windy CityMaanantai 04.05.2009 08:49

Perjantaina koin elamani ensimmaiset ilmakuopat oli pomppuisat pari tuntia JFK:lta Chicagoon. Mirva ja Chris laitto mut heti selvittaa miten julkiset pelaa, kerto vaan et missa pain downtownia ne on :s mutta odotellessani bussia tapasin maailman fiksuimman ja hauskimman Arizonalaisen pojan. :)
Matkani jatkui akun loppumisen ja eksyksissa olemisen jalkeen Starbucksiin jossa sain ladattua puhelinta. Sitte vihdoin ja viimein loysin Mirvan ja Chrisin. Juotii muutamat Boston jtn nimisessa irkkupubissa sipulirenkaitten kera ja sitte hotellille.
Lauantai meni turisteillessa kaytii 99. kerroksessa ja otettii turistibussi, LOL! mut tulipahan nahtya paljon. lisailen kuvia ku saan akun ladattua.. Lauantai oli pitka ja lammin paiva, mut Suomi leijonat perkele meni kyl puol paivaa pilalle ku kuulin mita kavi. C'moon sitte huomenna ku se Kanada vastassa.
Taa paiva meniki sitte paremmissa merkeissa. Aamupalaks nautin hotdogin chicagolaiseen tapaan ilman ketsuppia suolakurkulla, sipulilla ja jalopenoilla. Matka lentokentalle oli mutkainen ku lentokentalle vieva metro oli poiskaytosta sina paivana ja sitte piti ottaa bussi toiselle asemalle ja vaihtaa siella metroo mut hyva puoli oli et nain Wentworth millerin kaksoisolennon, se oli ihan samannakonen ku wentworth silloin ku prison break alko, ah se oli iloa silmalle ja kohtalolla oli varmasti sormet pelissa ku tormattii toisiimme turvatarkastuksessa :D muuta en tieda kun etta taa jatka asuu long beachilla kaliforniassa ja sen nimi on justin. Lohdutukseks sain futisjoukkueellisen poikia mun kanssa samalle lennolle, ni silma lepas :)
Chicagosta loytyy siis kaikki hyvannakoset jenkkituristit. Nyt taas paluu arkeen ja suunnittelemaan uusia reissuja :P
Ja perkele Suomi paree voittaa huomenna!! tai jos peli ei elusta asti kulje ni pieskoon kanada Suomen 16-0.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.