IRC-Galleria

jäääniiiiissss!!Torstai 24.07.2008 14:43

Oltiin aamulenkiltä palailemas kotiin 7.15. Just talon kulmalta Taika äkkäs pari jänistä. Veti sinne suuntaan tietenki hihna kireällä. Yhtäkkiä *naps* ja koira kiitää jo kaukana ennen ku edes tajusin mitä tapahtu. Siinä sitte hihna kädes seisoin tyhmän näköisenä, huutelin ja huutelin ja huutelin. En kyllä tiedä kenelle huusin ku kukaan ei ainakaan kuullu.

Päivystelin tien vieressä josko koira tulis takaisin, siinä kuitenki kulki autoja kokoajan. Talon siivooja oli pihalla ja pyysin josko se vois jäädä tien viereen katselee varmuuden vuoks. Se jäi siihen, ja mä pääsin lähtee vähän kauemmas odottelee. Seri oli ihan pihalla, pomppi mua vasten ja sano "mami mami, päästä mut irti ni mä haen sen kakaran takas". Hetken jo harkitsin sitä vaihtoehtoa, koska tiesin et Seri sen tosiaan tekis. Juoksis kiinni, nappais niskasta kiinni ja retuuttais takasin mun luo. On tehnyt sen ennenkin, kun ollaan oltu juoksemas ja Taika ei olis millään halunnu palata takas. Riittää et sanoo "missä Taika?". Siinä fiksuin koira.

Näin Taikasta yhden vilauksen jossain vaiheessa ja siel se veteli edelleen täyttä kiitoa. Vartin päästä tuli luo, väsyneenä ja hieman kettuuntuneena kun ei saatukaan jänispaistia. Tuntu vähän vastenmieliseltä kehua sitä siinä oikein innokkaan innokkaasti ku anto ottaa kiinni. Teki mieli vaan huutaa et kuin tyhmä koira voi olla :) Kakara ei pelkää autoja yhtään, se oli suurin huoleni et jää alle :(

Yks koiran omistaja tuli siinä viel vastaan ja sano et "ai, se oliki sun koira". Taika oli käyny haistamas Rennyä pikaseen ja jatkanu matkaansa.

Lähti äsken kiukkunen sähköposti valmistajalle. Hihna ei ollut vanha, pakko olla joku valmistusvirhe. Lukko-osuus on näköjään katkennut, kävin krämmäleet hakemas tieltä pois ennen ku tulin töihin. Täytyypi siis lähteä hihnakaupoille, toivottavasti jää käteen tällä kertaa hieman laadukkaampaa tavaraa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.