IRC-Galleria

Napatatti

Napatatti

Äiti tuu hakeen mut pois täältä...

Selaa blogimerkintöjä

terveisiä paskan keskeltäPerjantai 16.01.2009 18:21

terveisiä täältä. voin hyvin. tänään on naurattanut ja mymyilyttänyt tosi paljon. mymyily on myhäilyn ja hymyilyn söpö kombinaatio. lattia tosin on peittynyt likakerroksen alle jo kuukausia sitten ja tyhjät limsapullot koristavat ennestään sotkuista olohuoneen mattoa. likavaatteet muodostavat dyynejä, jotka mutkittelevat läpi asunnon. sängyn alla on muun muassa kiviä ja pyykkiteline, jota en ole käyttänyt viikkoihin. viimeiset puhtaat pikkuhousut vedin jalkaani aamulla. pitäisi muistaa ostaa sukkia, sillä pestä en jaksa. luultavasti enää koskaan. joskus pyykit ovat olleet koneessa pari vuorokautta pesuohjelman päättymisen jälkeen. eivät ne silti vielä ole homehtua alkaneet. teen tieteellistä tutkimusta aiheesta. tiskiallas on täynnä ryyteisiä laseja ja lautasia, joista voisi helposti selvittää viikon ruokalistani (karjalanpiirakoita, tortilloja, makaronilaatikkoa) - jos niihin viitsisi koskea. maija vilkkumaan sanoin: "tiskit haisee, mua hävettää."

söin daim-kakkua suoraan siltä pahviläpyskältä, johon ne almondyn tyypit sen liukuhihnalla ovat asetelleet. tuossa se läpyskä vieläkin killuu silmien edessä. pari päivää sitten laitoin sen päälle vanhan purkan. ihana sommitelma. lattelusikka kruunaa kaiken, se on tosin näyttänyt kello neljää jo melkein viikon.

sydäntäni on lämmittänyt useita kertoja tämän päivän aikana. kävin töissä ja bittan laittoi mun otsaan hintalapun: 2,30. ganska billigt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.