IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Enkelten ravitsemuslaulu (kuolema)Tiistai 24.02.2009 16:39

Tuhansien valovuosien ajan on Jumala maailmaa niin paljon rakastanut että loi taivaan ja maan ja laakson ja kukkulan ja Ihmisen sitten paljon, paljon, paljon myöhemmin. Kun asiat olivat inkarnoituneet, kehittyi Ihminen. "Ihminen ei ole Ihminen ilman epäilevää luonnetta" sanoi Zarathustra ja painoi päänsä tyynylle.
Jumala loi Ihmisen kaltaisekseen. Oliko Jumalakin epäileväinen, kun loi maailman? Kristinusko opettaa.. mitähän se oikeesti edes opettaa? Raamattu ei ole Jeesuksen kirjoittama. Sokrates ei myöskään halunnut kirjoittaa omia ajatuksiaan. Aika samantapaisia henkilöitä ovat kummatkin.. hmm?
"Raamatussa lukee niin, Raamattu kertoo" sanotaan. Tiesittekö, että Jeesus oli ihmisten manipuloija - Raamattu sanoo niin. Kuka oikeasti sitä on tutkinut. Raamatussa on kuusisataakuusikymmentäkuusi vertauskuvaa, joista saa kuusisatakuusikymmentäkuusi erilaista käsitystä. Miljoonien sokean uskon myrkyttämien ruusujen keskelle puhkeaa kaunis lumenvalkoinen ruusu, joka nousee ja tulee myrkyn vielä pois imemään.

Näin lauloi Zarathustra

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.