IRC-Galleria

Nissari

Nissari

my way or highway

Oli "Ihan tavallinen" LauantaiMaanantai 21.04.2008 20:30

..Muisti lähti v-ttuun.


.. Heräsin lauantaina, hyppäsin suihkuun. Sitten lähin Eskilstuunaan missä Sisko ja sen vaimo ja niitten tytär asuu. Onnittelemaan kummityttöä joka vietti 1 vuotis syntymäpäivää. siinä tuli mässättyä vähän kakkuu. Nami.

Sitten kotia hengailee. Illemalla Becke soitti joka on meidän koulun kahvilassa töissä että Miia tuu bilettää, ni laittoin itteä pikasesti kuntoon ja alkoholia mukaan ja eiku menoks. Tuli aika kiire bussiin niin naama näytti jo varmaan siinä välissä siltä että sitä ei oo ees yritetty laittaa:D No niin, sit sinne jonnekki Becken kaverille alottelee. Oli meitä joku 10 henkilöä. Aika rauhallista mutta ihan mukavaa. Siel tuli sitten juotua aika paljon. Sitten 23-24 välillä baariin (muisti alkaa jo pätkii). Baarissa näky sitten vähän enemmän tuttuja kasvoja:D Gago, Micke, Rebecka, Ellie ja ketä kaikkia siellä nyt oli. Tuli ryypättyä "vähän" enemmän. Tansittua. Ja sit olin kyllä ihan päissää:D

Sitten hämärä muistikuva että lähin kahen henkilön kanssa syömään kun baari meni kiinni. Sitten taas bussiin ja sit ne tyypit oli kantanut mut sen yhen luo. HAHA hyvin mennee.

Sit taisin vähän selvitä, varsinki kun huomasin että sillä yhellä tyypillä oli baari kotona niin piti alkaa sitäki tyhjentää:P ja sit ollaan jälleen siinä pisteessä että..
*Ei muistikuvia*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.