IRC-Galleria

Nyyty

Nyyty

got lost in the path known as life today

MielenkiintoistaSunnuntai 22.01.2006 00:22

Heräsin aamulla siihen että pällit ambulanssi-miehet tuli karjumaan meille :S (tosin aikasemmin olin heränny myös mut enivei).
Sitten ku ne kerran oli mut herättäny niin pitihän mun mennä mulkkimaan oliko ne hyvännäkösiä xD Ei ollu :/ Toinen oli harmaa vanha kääpä ja toisen kasvoja en saanu mulkittua xD (Äiti siis piti viiä sairaalaan, kaatu töissä) Olin varmaan hemaseva näky ku menin hilluun niitten näkösälle aniliininpunaisesaa aamutakissani xDxD ja hiukset pällisti, meinasin vielä unohtaa hinkata hammastahnan naamasta, jossa se oli kuivattamassa finniä.

No niin meikä on siis saatu hereille, luetaan siis. Tylsä kirja, ne vaan jankkas koko ajan samoja asioita ja arvasin heti kymmenen sivun jälkeen kenen kaa se yks muija menee naimisiin jne jne... Olihhan mun kuiteski pakko lukia se loppuun.

Päivi tuli hillumaan meille kolmen aikaan ja sit me leivottiin suklaahärpäkettä ja otettiin idiootteja kuvia. En ala ainakaan kuvaamaan eläimiä työkseni, niitä on pirun vaikee saaha pysymään paikalla :/ Sitten me kyylittiin tyhmiä nimiä ja naurettiin iha sikana, pitkään aikaan ei oo tullu naurettua niin makeesti :D

Ja nyt sitten meen kohtapuoliin taas lukemaan, jos se toinen kirja ois vähä parempi<3<3<3 Ainaski se leffa oli<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.