IRC-Galleria

PÄ

PÄ

if she had wings she would fly away

where are your guts to flyMaanantai 02.03.2009 23:01

kävin tänää kierrätyskeskukses, ja tuli paljon hyvii hyvii löytöi. mm, tähtikorvikset, lapaset, lasi jne. oletettavissa toki olikin et uffit hylki taas minuu ja oli niin helkkarin kalliita. (vaikka ette ehk usko) eikä niist ikin mitää löydy. ja siis todellakin oon kuluttanu kengänpohjiini niin et jalkoihin sattuu

sit kävin tapailee vissinki ihan lempeitä bailutyyppejä kampissa. myyskentelen ens vuon lippui kaikkiin kivoihin pippaloihin esim. sataan aamuun. varauksia voi toki tehä jo nyt.

kävin myös ihanassa union fivessä jossa oikeesti on ehkä maailman paras meininki ja myyjät. ostin laakerit. sain jopa aikaseks heitettyy ne renkaisiin jotka ostelin tos lauantain ( hui kun oon hengeillu kampis paljon. ei kyl veljii oo näkyny siel) ja koska oon näin tekniikan ihmelapsi niin sain ne kunnial lautaan. ihan komia siitä tuli, ja hyvin rullaa.

voisin kohta mennä lukee 'taas' afrikan maita, koska osaan vasta tunisian, egyptin, algerian, marokon ja madagascarin. paitsi et eka voi kattoo lifen ko se kerta kohtapuolin alkaa. ja onneks näistä kokeista on viel uusinnat, joten no worries, kaikki kunnos.

huomen tulee menee koulu pitkää koska on kakkosten kahvitus ja enne sitä hallituksen kokous, paitsi et joudun ehk feidaa sen kun lupasin marille kuvaa jumppa-videoo näin hyvinvointiviikon kunniaks (joka pitää näyttää torstaina eli editoida keskiviikkon!!! eli d-day pian ja oon luultavasti kusessa, eli pidän sit meijän iltavaksille keskiviikkon seuraa myöhään, paitsi etten voi koska keskiviikkona on othello. voi paska.) eli siis tulee olee työn täytteinen viikko ja lauantain toki saran pippalot, ei sovi unohtaa.

ja kaiken kukkuraks pitäis alkaa miettii hälyn kuva-juttui kun nakittauduin helvetin tunneliin ja musa-juttuun kuvaajaks. eli siis palaveeraan anapenan kanssa.

eli joo lähen kyyläilee lifee

"mitä vitos rivillä? nehän räkii sua päähän"
-essi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.