IRC-Galleria

PÄ

PÄ

if she had wings she would fly away

TÄHÄN MENNESSÄ:Maanantai 30.03.2009 19:40

jäätävimmät hetket:
- "mummi: ai sä lähettelet noita kuvia sun kavereille. sepä mukavaa, näytäppä miten niitä lähetelläänkään. mutta mitä sitten jos sä lähettelet jotain rumia kuvia, sellasia tissikuvia !" --- kommentti pisti kyl tän kaverin jäihin aika pitkäks aikaa "... mummi mä en ota tissikuvia. jos nyt vaan meet vaikka syömään sitä keittoa."

- menin kouluun yheksäks vaan jotta saisin kuulla, että mä käytän hyvin kuvailevia verbejä ja mun kannattaa kirjottaa sillon kun on sanottavaa.

- mun huone oli sekasempi kun muistinkaan ja en oikee lämmenny siivoomis ajatukselle, joten menin lukee matikkaa mannan huoneeseen. aika surullista

- kävin mäkkiläskeilemässä. taas. mut oikeestaan toi kuuluis lempeisiin, koska jäin viikonlopusta miinukselle ku ei kerettykkään sinne.

- kastelin mun kengät, taas. ja on vähän sellanen tutina et oon tulos täs melko hyvää vauhtia kipeeks.







lempeimmät hetket:
- löysin arskat ja megapehmeen pipon

-lähettelen tässä kerrankin ajoissa vklppu kuvia ! (warning: do not open your @mail you might find some pictures, and boobs)

-älysin jo et mul ei oikeestaan oo keviikkostressii, koska on vaan kaks kunnon koetta, ja huomen on maailman paras sluibapäivä (luen siis kotona)

-aurinko vähän pilkahti tuolta pilvienlomasta

- aamulla olin dösärillä ja sit siin oli kaks pikkupoikaa jotka veteli jotai judonyrkkelykungfu juttui ja sit ipodilta tuli just "EVERY BODY WAS KUNG FU FIGHTING, tilulilulilutittutii.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.