IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Äitiys ja "lapset"Sunnuntai 17.05.2009 00:25

Nyt en kyllä ihan käsitä. Siis heti kun joku muikki tulee raskaaks, niin puhutaan "pikku pörriäisestä" tai "vavvelista". Vittu se mikään vauva ole kun se on edellisiltana saanut alkunsa. Ja antakaas olla kun se rääkyvä räkähirviö sieltä saapuu maapallolle tykittämään sinappia, niin äidit on tohkeissaan "Kuinka helvetin viisas tuo meidän Aino-Antti onkaan, kun se osaa jo kääntää kylkeä" Tai kun se tulee uhmaikään niin se on oikein ihmisnero kun osaa terrorisoida joka paikan ja syödä potasta. Sitten tulee kysymykset "Miksi? mitä? kuka? missä? milloin?" Apua, kun sellaisen kanssa lähtee kauppaan tai ihmisten ilmoille, niin siinä se sitten tuijottelee ja kysyy saisko hänkin tota samaa karkkia, mitä isi ja äiti syö, osoittaen kortsupakettia. Mitäs jos et ostakaan sille sitä kivaa muumitikkaria, niin se heittäytyy maahan ja rääkyy niin perkeleesti, että koko kauppa raikuu, kunnes on pakko ostaa se saatanan tikkari. Ei sitä keltaista, vaan punainen.
Jos joskus äkillisessä mielenhäiriössäni päätän hankkia tuon räkää syövän paskatykin (ihanan rakkaudenhedelmän) niin minua saa monottaa täysiä vatsaan, jos en ole varma teinkö oikean ratkaisun. On myöskin outoa että kun puhutaan omasta mukulasta, on pakko lässyttää "hellan lettas ja tutteli tuu kun meitin pikku Raimo-Irmeli on niin tuloinen ja ihuna" Ei ihme että kakaroilla on kaikenmaailman patoutuneita tunteita ja puhevikoja, jos kasvatus vaiheessa ei osaa vanhemmat edes ärrää sanoa. R-kioskikin on varmaan sitten "Ällä".

terveydeks vaan ;) Nuori^muts189

Ps. Huomaan että miltei kaikki, jotka ovat erimieltä kanssani aiheesta, ovat äitejä. Kumma juttu.
Pps. Minulle ollaan varmaan lässytetty pienenä tai olen kokenut kauheita vääryyksiä, kun en ole saanut punaista muumitikkaria ja siksi minulla taitaa oikeasti olla jotain patoutuneita tunteita, joista on avauduttava täällä
Ppps. Kirjoitus on mielipiteeni, osin sarkastinen, ja osin huumoria. Kukin saa tulkita omalla tavallaan. En yritä loukata ketään, haluan saada ihmiset hymyilemään arkipäivän asioille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.