IRC-Galleria

PenceyPrep

PenceyPrep

PELKURIT PINOON JA LÄLLÄRIT LAKOON

Selaa blogimerkintöjä

Oliko vähä jees ruissi :DMaanantai 07.07.2008 15:08

La:
Eka LAPKO, sit Poets Of The Fall, sit Disco Ensemble.
Lapko oli j33s mut se oli vähä hiljanen keikka ku lapko soitti ekan kahelttoist.
Poets Of The Fall oli ihan hyvä, mut emmä sitä ees kuuntele. Mut se rumpali oli aww 8'D
Aaaah Disco Ensemble oli ihana ! Jouduin pittiin eka vahingossa, mut sit se pittaaminen oliki ihan kivaa 20-30 vee jurristen miesten kaa. Sit jossain vaiheessa ku jäädyin kattoo poispäin lavasta jonnekki sinne kauemmas, ni joku 18-20 vee jätkä tökkäs mua olkapäähän ja sano mulle jotai et: "hei se tapahtuu tuolla!" ja osotti lavalle. Sit ku Miikka sano jotain et tulee joku rauhallinen biisi ja blablabla et ottakaa kaverii kädestä jne.jne. ja ku mul ei ollu kaverii se sama jätkä tuli ja otti mua kädestä ja selitti jotain että ollaan kavereita (läpäl se sen sano?). Ku kaikki oli sit kiinni kavereissaan, nii yhtäkkii kaikki rupeski pittaa. Ainoo huono juttu oli se, et siel pöllys se hiekka iha vitusti ja siel meni suu kuivaks ja kitalaki täytty sit jollai hiekal D: mut oli muuten kivaa.

Su:
Rosa tuli aamul käymää perheensä kaa siel meijän mökis mis me yövyttiin, ja sit mä lähin rosan ja sen porukoiden kaa sinne ruissii. Me oltii siin niittylavan eessä, ja sit mä kelasin et siel ihan sen niittylavan eessä siin aidas kii oli joku villen näkönen jätkä, ja sit kävin kattoo et oliks se se, ja villehän se oliki :D (tunnistin sen takaapäin !!11!1!!!11!) ja sit ville vaa feidas ne sen kaverit ja liitty sit mun ja rosan seuraan. Me mentii sinne rantalavan etee joskus viideltä, ku siel esiinty BFMV♥, ja ne alko soittaa sit 17:40. Me oltii ehk jossai 7-8 rivis, ja ne oli iha sairaan hyvät paikat sinäänsä. Se pitti oli ihan sairaan sekava, ja mei eka uskallettu mennä siihen, mut kyl me sit loppujenlopuks mentii 8)) Se pitti oli tosi jees, eikä mua ees sattunu sillee minnekkää, paitsi et ville löi mua huulee ja se aukes sillee pikkasen, ja sit ku mun suu oli jotenki auki ni ville löi mua leukaan sillee et se meni sillee sivulle tai sillee :D, ja sit mulle tuli mun lonkkaa sellane aika kivan kokone mustelma jos menee vahvasti kaks sellast tummanliilaa raitaa, ja se on tosi kipee, mut ei muuten mitää :)
Mua ottaa päähän ettei Apulannas ollu eka oikee mitää fiilistä, et kaikki vaa seisoskeli siel ja ehkä jopa jollaki kädet saatto olla ilmassa. sit mä ja rosa ja ville lähettiin sielt istuu jonnekki.
Mutta oli siis tosi lystiä ja voisin mennä vaikka heti uudestaan =D
ps. "oks toi sun mielestä pannupizza vai ufo??"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.