IRC-Galleria

Pirke_

Pirke_

♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥

GeehheLauantai 24.07.2010 08:45

Tänä aamuna aloitin kirjoittamisen sen verran aikases, ettei pitäis tulla paniikkia töistä myöhästymisestä. Mun pää koppaani on kasautunu tässä viimeaikoina kaiken laista.... häiritsevää. Ensin kuitenki kerron, että mitä täälläpäin on tapahtunu. ;)

Täällä ei oo tapahtunu mitää, minkä oisin huomannu. Paitsi eilen, ku Severillä oli synttärit ja talo oli täynnä Juhoa ja Joramia, vilahti täällä kerran Juusoki. Muuten oon sairaslomalla ollut..ja mielelläni oisin vieläki, ei tunnu yhtään kohenneelta tämä minun fiilikseni.

Ja sitte niitä ajatuksia!! :p

Nnoh, eilen sain päähäni, ku pikkupojat katto töllöttimestä Kim Bossiblea. (kaikkihan tietää tämän Kim B:n? eiksje? ..No hyvä) Sitte rupesin miettimää, että ku siinä alku tunnarissa lauletaa että Kim tulee hätiin jos tulee joku hätä(en muista sanoja,joten nuo ei oo tunnarin sanoja). Nii mitä jos, joku laps ottaa sen itteensä. :o
Aatelkaas!! Talo ilmiliekeissä ja ainut hätänumeroon soittaja on joku pikkune 5v, huutaa puhelimeen hädissään että "Kim Bossible!! Auta!!! Apinamies poltti meijän talon!! Äiskä ja iskä on sisällä!". Ja hätäkeskuksen täti tuumais tälle pienelle että, ei saa soitella hätänumeroon pilapuheluja ja iskis luurin kiinni.
Siinä meni äiskä ja iskä, ja pienen lapsen luottamus Kim B:hen.
Seuraavana päivänä iltasanomissa: "5-vuotias soitti Kim Bossiblen sammuttamaan tulipaloa, mutta tämä löi luurin korvaan".
Jep, ei oo helppoa lapsillakaa. O__o

Tuumailin tässä myös, että tekis mieli alkaa pitää oikee blogia.
Mutta sitte aattelin, ettei teekkää mieli, ku nämäki merkinnät on tällasia...omalaatusia. : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.