IRC-Galleria

Pirke_

Pirke_

♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥

hee.Tiistai 10.08.2010 14:22

Kyllä huomaa että koulu on on alakanu, ku tietokoneella hypitään 45min-1h 15min välein. :D Välitunnit on tylsiä ja tunnit vielä tylsempiä. Ainaki näin aluksi, ku luokka on suunnillee iha ventovieras ja ainoat tunnit mitä on ollu nii luokanvalvojan tunteja. Ny on ruokavälkkä. Minä tietenki vietän sen kuluttamalla tietsikkaluokan penkkejä Emppua odotellen.

Mielenterveys- ja päihdetyön Ko. Saa nähä mitä tästäki vuodesta tulee. Tuleeko lasta tai paskaakaa. :D Eli erittäin valoisin mielin olen tämän lukuvuoden aloittannunna. ;)

Harmi vaa että heti eka päivä puolineljään asti. Huohh. Mieleni tekisi karata, suoraan sanottuna. :p

Voooooooi!! Kämpille saatiin uudet keittiön tuolit, jotka minä saan päällystää Emppiksen kans. c(x Voi pääsiski jo kämpille, siellä ois paljon paljon tekemistä! Ensin vähä kangas kaupoille, sitte niittipyssy kaupoille ja sitte vielä enkelineväspussiin ostamaa ihanaa koristenauhaa ja Voila! Tuolit saavat ihanan upean uuden kuosin!! Keittiön pöytäki pitäis jollain tapaa tuunata, ku se on 'vähän' eriparia niien tuolien kans. Mutta voisunjjee tästä tulee hauskaa! :D

(pitäiskö mun opiskella joku entisöintipaskaki vielä?)

Hiiiiihihihihihihihhiiiiiii!!
Tulis se Emppu jo, tän vatsa kurnii...
Sitte se mokoma onki sielä jo! Ei vaa oo huomannu mun viestiäni tai mitää! :o Reilu ämmä! Njaa, voisin mennä käytävälle könnäähä, tai jotn. Terppa Tirpat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.