IRC-Galleria

Pretend

Pretend

http://www.youtube.com/user/Pretendi

Mahdoton tehtäväLauantai 28.10.2006 14:09

Jo useampi kuukausi sitten rikoin vanhan kamerani ja sen jälkeen ei ole Roopesta uusia kuvia tullut. Satunnaiset kuvalisäykset ovat olleet vanhojen kuvien kierrätystä. Eilen vihdoin ja viimein hain postista uudenkarhean Canon G6 kameran. Huusin sen huuto.netistä halpaan hintaan, koska piakkoin kauppoihin ilmestyy Canonin seuraava G-sarjalainen noin 500-600 euron hintalapulla.

Ensimmäisten testailujen jälkeen lähdin kokeilemaan mahdotonta. Eräs erikiva tyttö oli pyytänyt että ottaisin samanlaisen kuvan kuin mitä olin ottanut Syyskuussa 2004. Mies on muuttunut, paikka on eri ja kamerakin on ehtinyt vaihtua, mutta pakkohan se oli yrittää. Kattelin vanhasta kuvasta mm. asentoa ja suuntaa mistä valo tulee, sitten vaan räpsyttelemään ja kattomaan syntyyko mitään julkaisukelpoista. Mie olen aika yllättynyt että sain noinkin lähelle alkuperäistä.. saa nähdä kelpaako uusi oletuskuvani. Myös se alkuperäinen löytyy Galleria kuvistani. Ihan loppupäästä.

Siitä tulikin sitten idea, että jos jollain muulla on toivomuksia uusien kuvien suhteen niin antaa palaa. Otan haasteita ja toiveita vastaan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.