IRC-Galleria

Jöhännys!Perjantai 23.06.2006 04:55



Lentää vapaana, marja suus, ilman vaaroja ja puut täynnä pesiä (niin ja tyttölintuja)
Ennen vanhaan pikkupojat ampu rutkun poikaset meidän mehtistä. Mitähän pikkupoikien sairaas pääs oikein pyöri kun piti kilpaa tappaa linnunpoikasia jotka ei osannu vielä lentää... En tiiä. Ei ne pojat nyt niin normaalia kyllä nykyään oo. Impakko on ihan jees. Guns & Rutkus.

Mun elämä on puuvarastos. Tuntuu aika pahalta. Pitäsköhän mun hakea se pois sieltä. Kiva jos se menee pilalle. Äitee heittää sen roskiin ku ajattelee, ettei sillä tee mitään... =) Äiti!

Olin kauaskalliolla. Siellä oli vihreää. Näytti lopputtomalta. Onkohan se loputon? Meen sinne joku päivä ja kävelen sitä polkua lopun elämäni.... Ei haittaa =) Se on kiva polku. Se vie kaivolle. Kuka teki kaivon keskelle mehtää? Mettää? Kahtoo? Kattoo? Ohtaa? Ottaa? Hauskaa?
Meen kaivoon piiloon niin, ettei mun silmät tee pahoja. Eikä kenenkään silmät mulle. Kylillä puhutaan.

Tiedän yhden jutun..... sen nimi on: "panorinki".
Mua ehkä jopa oksettaa... Oikeasti, tuun puimurilla teidän kotiin ja työpaikalle. HuuliharppupuimurilihanleikkaajarunkkujenmetsästäjäKOSTAJA..... Kuullostaa hyvältä.

Joku on avannu kuortaneen portit. Tänne tulee ihan kaikkia kummajaisia. Ritariässiä, ulkomaalaisia, alavutelaisia, jeesuksia, sukupuolitautia, työpaikkoja, rosvoja, sankareita.... kaikkea mitä yleensä.

Jos palvoo jotain niin pitääkö sen mukana menettää järkensä ja olla ihan sekaisin onnesta?
Se jeesuksen poika oli ihan sekasin. Eikö se nyt ymmärrä, että luojalla on kivaa ku semmoset puhuu tyhmiä ja nolaa sen... Voiko jumalat nolostua? Punastua?
Onko niillä punastumis kilpailuja? Kuka jumalista punastuu eniten? KERTOKAA!

Huomenna nummirokkiin, ootan superjussipekkaa armeijan hauskoista ja lähdetään kiitämään kohti mustia pilviä. Kello lyö tuolloin puoli neljä. Katson juuri silloin kelloa. Tulee mieleen se mitä kirjotin tänne. Kello lyö puoli neljä. Tuossa on vaan yks virhe. Ei kellot lyö, ne siirtyy ajassa eteenpäin. Vähän niin ku kaikki, mutta kaikessa ei oo aikaa, tai kelloa.. hmmh.
Jooh, huomenna fiilistelen crashiä. Juon elämäni pöhnät ja oon tosi ärsyttävä, ainakin yhdelle tyypittäjälle. En ma tahallani. En ma hyvällä. En ma pahalla. Vuosi sitten oli carina, ajoin sataa.

TERVE!
Niin ja pitäs ostaa liput sinne laivalle!
Ketkä tulee? Syyskuus matka. Maksaa 29e.
Kaikki viksut ja viksuttajat sinne. Pidetään lystiä.
-Esiintyy: The Crash, Jonna Tervomaa ja Zen Cafe-

Vaikka maailma jatkaa pimeän tiellä taivallustaan, en enää pukeudu surupukuun sillä synkistely on pidemmän päälle tuskaa! -Jukka poika-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.