IRC-Galleria

DementiakakkaPerjantai 24.04.2009 02:57

Ihanaa! Sain kuin sainkin kesätöitä. Vieläpä terveyskeskuksen dementiaosastolta. Siis voiko parempaa edes ollakaan? Se on aina ollut toiveammattini! Kukapa ei voisi vastustaa kurttuisia pikkumummeleita ja -pappoja, jotka kakkaa ja pissaa joka paikkaan, leikkii sängyissään kuin pikkuvauvat, eivätkä pääse edes karkuun laitoksesta, koska eivät osaa painaa uloskäyntien ovissa kahta kahvaa samaan aikaan. (Vaikka siihenkin on selkeät ohjeet ovissa, mutta kenties lukutaito katoaa dementian myötä?)

Hyvät ihmiset, älkää sitten loukkaantuko pskamaisesta sarkasmistani. Työ se on sekin. Ja itsehän olen sitä paitsi hakenut kesätöitä terveyskeskuksesta (en tosin tiennyt, että se oli dementiaosastolta), koska nautin hoitoalan töistä. Ja mukavaahan se on pitää seuraa viattomille vanhuksille, joista osa saattaa olla jopa pikkulapsen tasolla. Se varmaan tekeekin heistä omalla tavallaan sydäntäsärkevän suloisia ja saa hoivaviettini hyrräämään.

Minulla on sellainen kutina, että tulen nauttimaan kesätöistäni. Saattaahan tietenkin olla, että olen vain saanut jonkin sortin syyhyn koirankakasta. Nimittäin jostain kumman syystä koirat päättävät aina keväisin osoittaa mieltään, kenties kunnan koiraveroa vastaan, ja asettavat kaavamaisesti hengenvaarallisia liukumiinoja kadut täyteen. Niiltä ei voi kukaan välttyä. Eipä paljoakaan haittaa, jos suloisen pikkuinen chihuahua käy vääntämässä pienen hajuttoman ranskanpastillin, mutta ikävä kyllä, koko ratkaisee. Kai se on sitten jotenkin suhteellista, kun ranskanpastillien sijaan nykyään muodissa olevat hevosen kokoiset ja näköiset koirat kakkaavat kuin esikuvansa. Voit viimeisellä henkäykselläsi miettiä, mitä olisit voinut tehdä perjantai-iltana, jos et olisi sattunut paikalle, kun tuollainen monsteri tekee "pienet" asiat eteesi ja silmänräpäyksessä (vai pitäisikö sanoa nenänhenkäyksessä) nenääsi tunkeutuu tappavan tukehduttava haju, joka muistuttaa enemmänkin sitä, kuin päällesi olisi juuri kaadettu tonneittain vuosikausien ajan mädäntynyttä hevosenpskaa.

Tiesittekö muuten, että tilastollisesti koirankakka on suosituin valituksenaihe aina keväisin? Sehän onkin se maailman pelastumisen kannalta tärkein asia. Lisää teorioita tiedemiehille ja ajateltavaa valtion päättäjille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.