IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

1/2Perjantai 10.02.2006 16:44

Stanley "Tookie" Williams istuu San Quentinin vankilassa neljästä murhasta vuonna 1981 saamaansa tuomiota. Hänet on määrä teloittaa kuolettavalla ruiskeella ensi tiistaina. Vain kuvernööri Arnold Schwarzeneggerin armahdus voi enää peruuttaa joulukuun 13. päiväksi määrätyn teloituksen

- Tee se, mikä on oikein, kuuluu San Fransiscon kaupungin lähellä sijaitsevassa San Quentinissa keskiviikkona vierailleen Snoop Doggin viesti kuvernöörille uutistoimisto AFP:n mukaan.

- Tookie oli hyvällä mielellä, kertoi vankilan portista ulos astunut räppäri paikalle saapuneille toimittajille. Kädessään hänellä oli polaroidkuva itsestään kättelemässä hyväntuulista Williamsia.

- Hän oli yhtä hymyä!

Jengijohtajan elämänmuutos

Los Angelesin pahamaineisista jengeistä toisen, sinisestä väristä tunnistettavien Cripsien, perustaja ja johtohahmo on varmasti kaikkea muuta kuin puhdas pulmunen. Miehen sanaa kuitenkin kuunnellaan kaduilla edelleen. Tämä puhuukin Snoop Doggin, syntymänimeltään Calvin Broadus, mukaan vahvasti Williamsin armahtamisen puolesta.

- Hän on loistava työkalu, Snoop kuvailee.

- Jengeihin kuuluvat kuuntelevat häntä, koska hän on käynyt läpi sen minkä hekin("He has walken the walk"), räppäri vakuuttaa. Hän vertaa Williamsia USA:n mustien puolestapuhujaan Martin Luther Kingiin.

51-vuotiasta Williamsia on ehdotettu jopa Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi. Miehen meriiteiksi on luettu vankilan sisältä käsin vuosia jatkunut työskentely lasten ja jenginuorten hyväksi.

- Emme pyydä päästämään häntä vapaaksi. Pyydämme, että hän saisi elää, tiivisti Snoop viestinsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.