IRC-Galleria

Ristiinan_Väsä

Ristiinan_Väsä

So sit back and relax, Enjoy the crash!

Join taasPerjantai 22.02.2008 20:47

15.2 valot
Olin kujilla alottelemassa tyttölöitten kanssa. Piti sitä käydä paikallisia baarejakin tukemassa, ja ihme oli suuri ku ystävämme kynäniska andrei päästikin mut sisään sataman valoihin. Hävetys oli näin jälkeen päin aika suuri ku tuli sitte leikittyä jotai antti tuiskua ja vedettyä karaokee oikein kahen biisin verran. No onneks en nolannu yksinään. Siinä sitten join muutamat oluet ja lähin hortoilemaan kujille. Mikko tuli ja vei miut nukkumaan. Aamulla löyty rahapussiki pihalta, eli kaikki oli tallessa.. rahat oli tosin hävinny..






16.2 sarin synttärit, ziczac
Aamulla kun siinä heräilin ni herätin mikon ja lähettiin kujille hommiin. Hommat jäi tekemättä mut pari kaljaa juotiin siinä aamutuimaan. Sitten lähettiin käymään mikkelissä syömässä ja alettiin juomaa kovasti. Joskus iltapäivästä mentiin viettämään Sarin synttäreitä. Ne oli niiku sitten
bileet. Saunottii ja juostiin munasilleen pajatietä ympäri, tai no mie juoksin ku muut äijät hannas ton pajatien perinteen. Sitte sielä oli riitoja ja särkyneitä sydämiä ja pullo viinaa ja kaikkee, eli hyvä meininki. Siitä suunnistettiin Pökkäriin ja sieltä pyöräkerhon kautta Mikkeliin ZicZaciin.Ai että mie rakastan sitä mestaa!! Siel sit tanssittiin ja riideltiin ja juotiin jne. iha kivaa loppupelissä. Taksilla helvetin kyytiä himaan pötköttämään!




20.2 pokeria ja femmaa
Vittuku Anna Abreu teki oharit, ni se ajo pienen pojan juomaan. Mentii billykidii pelaamaa pokeria ja parit oluet siinä samalla. Oli iha hiton kova voittaja fiilis, ni saatana ku tipuin heti ekana. Ekassa kädessä meni mun rahat melkee kokonaan. Oon vieläki katkera sille kakkoselle mikä tuli riveriin. No siitähän piristyttiin kovasti ku mentii Akille remuamaa ja vetämää hiton kovat kumarat. Sieltä siirryttiin gigliniin, pääsin sentään narikkaan asti ennen ku poke tuumas et ei tänää. Sit mie join lopun illan femmassa Susannan kanssa. Jukeboksia soitin vissii tuhannella eurolla ja oli siel tuttujakin. Tuli oltua aika kovissa plekseissä loppupeleissä. Semmosta.

Why think of all the bad things when life is so good?
Why help with an 'am' when there's always a 'could'?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.