IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

KummakummaKUMMA!Maanantai 07.07.2008 19:41

Juu. Niin. Tätä juttua selittäessä täytyy ehkä palata perjantaihin. Kello oli suunnilleen 7:05 aamulla ja istuin yöpuvussa (joka oli tällä kertaa toppi ja lyhyet shortsit, joita ehkä voisi boksereiksikin kutsua :D) syömässä aamupalaa. Olkkarin ikkunan sälekaihdin oli auki, joten kattelin ulos ja totesin, että pihaan ajoi punainen farmari. Se siitä, ei iso juttu. Farmarista tuli ulos mies, joka lähti kävelemään ovea kohti. WTF?! Ja sitten soi ovikello. Jep. Siinä sitten hetken mietin, että kehtaako tässä nyt muka lähteä avaamaan ovea puolialastomana ja juuri heränneenä. Menin.
- Onkos se kylppäriremontti täällä vai tuolla naapurissa?
- No itseasiassa molemmissa. Miulla on saunasta lattia auki ja niin on kyllä naapurillakin, että en tiiä, kumpaan paikkaan oot menossa.
- Aijaa.
- Niin.
- No kai tää on se paikka.
Tämän jälkeen äijä painelee saunaan, toteaa, että on oikeassa paikassa ja ryhtyy hommailemaan, eli siis raaputtamaan jotain vesieristeiden (?) jämiä lattiasta miun miettiessä hiljaa mielessäni MIKÄ IHMEEN AIKA ON HYÖKÄTÄ KORJAUSHOMMIIN SEITSEMÄLTÄ AAMULLA?!

Eilen illalla olin fiksu ja ajattelin hitusen omaa nenääni pidemmälle. Laitoin herätyskellon soittamaan 15 minuuttia aiemmin, eli siis 6:45. Ensimmäisenä syynä oli se, että ehtisin käymään ennen bussin tuloa matkahuollossa, eli toisinsanoen piti päästä lähtemään hitusen normaalia aikaisemmin liikenteeseen. Toisena syynä oli ajatus siitä, että jos tänäänkin joku remonttimies hyökkää seitsemän jälkeen tänne, ehdin olla pukeissa. Järkevää, eikös? Niinpä siis heräsin varttia normaalia aikaisemmin, söin ja menin pukemaan päälleni. Kello oli ehkä 6:55 tai jotain vastaavaa, kun ovikello soi! Siinäpä sitten paniikissa ehdin vetää farkut jalkaani ja mennä avaamaan. Ja oven takana tosiaan seisoi se remonttimies! -.- Tällä kertaa olin siis hitusen enemmän pukeissa kuin edellisellä kerralla - farkuissa ja yöpuvun topissa!

Mikä ihmeen aika on tulla oikeesti jo _ENNEN_ seitsemää, kun ihan varmasti se jo perjantaina tajusi, että oli ylipäänsä ihme, että olin hereillä! Jos en olisi eilen illalla ajatellut tätä asiaa valmiiksi ja jollei miulla olis ollu tarvetta mennä käymään siellä matkahuollossa (itseasiassa oli pirun hyvä, että lähdin sen verran aiemmin - piti käydä pankkiautomaatilta nostamassa rahaa ja kaikkee), niin olisin ollu NUKKUMASSA, kun se ukko pimputteli ovikelloa! oÔ Terve kiitti nam.

Onneks nyt kumminkin alkaa sauna olla sillä mallilla, että varmaankin kohta voipi jo suunnitella saunomista. Ainakin siellä on nyt seinä ja lattia kunnossa. :b Ehkäpä se jo Puustockiin mennessä on valmistunut ja korjattu ja entistäkin ehompi.

*
Ja btw, kyllä taas nukutti tänään Albertin kyydissä. x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.