IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ystävän päivä-Runo

(Ritva Soininen)

Tänään on päiväsi, sinun päiväsi, ystäväni. Kuinka kuvitella voisin ilman sinua taivaltaa, yksin taivutella matkaa. Minne sitten kuljetaan kahdestaan on hauskempaa, vaikka tuuli tuivertaa, kuinka kaltoin kohdellaan. Oli niin taikka näin, aina käymme käsikkäin.

Ystävä! Sinun ilosi, riemusi, niin kuin rinnan tuskasi kanssasi ne tahdon jakaa enkä sulle toivo pahaa, vaikka joskus oikuttelen, askeleitain jouduttelen sinua jo paijaamaan. Vaikk' en paljon taidakaan laillas iloa tuoda, sinut silti valloittaa aina tahdon uudestaan! Ystävyyteen jalompaan yhdessä sen teemme vaan!

Tänään on päiväsi! Paljon, paljon onnea! Mihin siitä kätken osan, että löydät onnesi kun päivä uusi tiellesi rientää juhlan jälkeenkin?
Ystävä. Mikä onkaan kauniimpaa kuin sinua näin rakastaa! Kuin kevätpäivä omistaa, hetken siinä tuudittaa. Kukkien omenapuun tuoksuun sinut suudella, hiljaa korvaas kuiskailla tuon kevään sulle mukanain!

Vaikka vielä luminen on sun päiväs talvinen. Pakkasta et tunnekaan, kun sinua näin suudellaan! Tuskin kaltoin kohdellaan, kun kevään tuon mukanain! Yhdessä näin laulellaan! On päivä ystävän!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.