IRC-Galleria

On the roadSunnuntai 19.08.2007 20:28

Kun seuraa lähellä olevia vanhempia ihmisiä huomaa miten rutiineista on tullut heille arjen turva. Asioita tehdään aina samalla tavalla ja samaan aikaan. Menemisiä ja tekemisiä suunnitellaan etukäteen ja spontaanisuus häviää vanhenemisen myötä. Huomaan tämän jo itsestänikin.

Aion hieman taistella tuota vastaan. Ainakin nyt seuraavat pari vuosikymmentä. Yritän järjestää itselleni enemmän hetken oikkuja ja menoja. Ja jos joku pyytää johonkin pyrin sanomaan "miksi ei", sen sijaan että sanoisin "täytyy miettiä, katsotaan" ja sitten asia unohtuu tai muuten jää.

Perjantaina päätimme perheen kanssa lähteä ex tempore reissuun. Ajoimme Lahteen Messilään, vuokrasimme mökin ja seuraavana aamuna jatkoimme matkaa Vantaan IKEAan, mökille tavaraa ostamaan. Ja löytyihän sitä kaikenlaista purkkia ja purnukkaa, lamppua ja hyllyä. Seuraavaksi kohti Jumboa, jossa harhailimme pari tuntia. Sieltä tarttui mukaan vähän vaatteita, levyjä, kuopukselle MP3 ja jotakin muutakin pientä.
Kävimme vielä Helsinki-Vantaan lentokentällä katsomassa lähteviä koneita. Elämys sekin varsinkin pojille.

Hauska, mutta kukkarossa tuntuva reissu. Kannatti kuitenkin lähteä. Reissut antaa vapautta arjesta ja kotikin tuntuu taas kivalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.