IRC-Galleria

Serjoza

Serjoza

Ja tuo uskomaton vaatimattomuus!

Biletytön dilemmaTorstai 29.05.2008 01:58

Muistan lukeneeni kerran, että vanhastaan naiset on jaettu "huoriin ja madonniin". Madonnat ovat luonnollisesti niitä äitihahmoja jotka otetaan vaimoiksi. tämä jaoittelu pätenee hyvin tähänkin päivää, nimitykset vain ovat vanhanaikaistuneet. teoria on syöpynyt alitajuntaani, ja nyt tuntuu ettei auta kuin purkaa sitä kirjoitettuun muotoon.
Nyt naiset voi jakaa mielikuvaan biletytöstä ja seurustelijasta. Mielikuvat ovat aika ääripäitä, ja monet löytävätkin itsensä jostain välimaastosta, mutta silti joku voima määrittelee heidän kuuluvaksi jompaan kumpaan.

Biletytöt ovat niitä, joita kaikki katsovat ja kaikki haluavat. villejä, rohkeita, niitä joiden kanssa hauskanpito on oikeasti hauskaa. TOISAALTA Tämä ei tarkoita että he olisivat välttämättä moraaliltaan löyhempiä tai vähemmän kykeneviä rakastamaan. Mutta biletytön leima säilyy otsassa, eikä katoa helpolla. Biletytöt liikkuvat usein sinkku-statuksella, eikä heidän suhteensa usein kanna hedelmää kovin pitkälle halusivatpa he sitä tai eivät. he ovat mielikuvan vankeja. palaan tähän pian.

Seurustelijat ovat niitä tyttöjä, jotka eivät viihdy kauaa vapaina markkinoilla vaan usein elävät pitkissä suhteissa, ja yhden päätyttyä löytävät nopeasti seuraavan. Itseasiassa uusi on tavallisesti jo valmiiksi katsottu, kun vanha alkaa vaikuttaa lähestyvän loppuaan. Joku tutka se kai on. Heidät nähdään rauhallisiksi ja tasaisiksi luonteiksi, joiden kanssa seurustellaan, jonain päivänä mennään naimisiin, hankitaan talo ja lapsia. He ovat äitiainesta. TOISAALTA tämä ei tarkoita että he olisivat kykeneväisiä rakastamaan sen syvällisemmin kuin biletytötkään. päinvastoin, he eivät osaa olla elää itsenäisesti, ja siksi seuraava hellu odottaa jo oven takana.

Biletytötkään harvoin tieten tahtoen pysyvät vapailla markkinoilla, vaan hekin etsivät sitä oikeaa josta yhteiskunta kuuluttaa. Jostain syystä vaan sellaisia harvemmin löytyy. Tämä jaottelu onkin siis pitkälti miesten mielistä lähtöisin, tiedostamaton, toinen osapuoli usein lopulta liukenee suhteesta, vaikka miten hyvin menisi. Italiassa kuulin vanhan viisauden joka pätee tänäkin päivänä maan miesten keskuudessa: "blondien kanssa pidetään hauskaa, mutta tummien kanssa mennään naimisiin." Siis miten joku hiusväri voisi vaikuttaa siihen, millainen olet ihmisenä ja miten kykenevä rakentamaan parisuhdetta?? eikö asian pitäisi hoitua niin yksinkertaisella toimenpiteellä kuin hiustenvärjäys??

*huoh* liian tuttu kaava: Vapaa mies juhlii liikaa jos huvittaa (miksipä ei?), tapaa tyttöjä. Yksi heistä on ainoa laatuaan, eikä mies saa hänestä silmiään irti. Juhlat jatkuvat kaksin, ja mies huomaa saaneensa melkoisen saaliin. Tytöllä on terävä pää ja älykkäät silmät. Syntyipä tapailun esiaste tai ei, lopulta mies vetäytyy selvittelemättä enempää. Usein vastaus on ettei hän ole valmis mihinkään vakavaan."vika on minussa, ei sinussa.(hahaa ihana olla näin paskiainen)"
Ei aikaakaan kun sama mies alkaa seurustella, hän on löytänyt tytön, jonka otsassa lukee seurustelija. Siinä taas nähdään miesten vakavakammot. selittelyä, helppo pakotie.
..Ja jos tuttu kaava jatkuu, mies pettää tulevaisuudessa tyttöystäväänsa/vaimoaan, mahdollisesti biletytön kanssa. Tyttöä ei voida moittia, hän on vapaa, tuskin edes tietää miehen vaimosta. ehkä hän ajattelee, että tässä miehessä on jotain erikoista.

aika surullista tämä miesten maailma

Mutta totisesti minä sanon teille:
Ei sitä kannata itseään johonkin keneen tahansa sitoa. Jos on suhteessa vaan suhteessaolemisen vuoksi, voi kävellä onnensa ohi, pahimmassa tapauksessa vaikka maha pystyssä.

Ja jonakin päivänä,
-kun ne loputtomat exät menneisyydestä katuvat sitä peruuttamatonta virhettä antaessaan elämänsä biletytön mennä ja vaihtoivat sen nykyiseen pirttihirmuun,
-joku toinen tajuaa, millaisen enkelin kohtalo on hänelle biletytön muodossa lähettänyt.
sillä juuri tämä tyttö on tekevä hänestä maailman onnellisimman miehen.


P.S. En nyt halua tällä tekstilläni satuttaa kenenkään herkkiksen tunteita, mutta joku madonna pahoittaa mielensä niin saat siunaukseni. älä ota kaikkea niin vakavasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.