IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mulla on ikävä GaltsuaTorstai 03.09.2020 11:48

Kerroin tästä galleriasta ja kuinka asiat muuttuivat Facebookin takia mun hollantilaiselle kaverille, tuli niin nostalginen fiilis! Sitä joskus nuorempana kävi stalkkaamassa jotai poikia lähialueelta, tai bändiryhmien perusteella xD Yksi pitkäkestoinen on off suhde siitäki syntyi, hirveintä aikaa, mut sitä se nuoruus on!
Täältä tultiin hakemaan infoa keikoista ja tapahtumista, täällä juteltiin kavereille, tää oli tällainen kaikkien suomalaisten "nuorten" olohuone, MSN:n tukena :D
Ja nyt puolet sivustosta on hajalla, seksibotit valtaa kommenttikenttiä, ihmiset menettivät työpaikkoja ja käyttäjäluku laski kun the Zucc päätti valloittaa maailman.
Ja mitä se face on nykyään? Itelle on ihan melkeinpä turha paikka, joissakin kirppisryhmissä oon ja harvoin bongaan sieltä jotai, tai jonkun monimutkaisen kosmetiikkasarjan chattiryhmää seurailen, kaupunkiryhmät ovat "mutella" kun siellä kaikki pirkot ja ritvat valittaa koirankakasta. Kaikki ne ryhmät aiheuttaa enemmänkin ahdistusta, joka päivä kysytään samat kysymykset ja samat vastaukset tulee.
Mä haluaisin palata takaisin galleria-aikaan, kun kaikki oli niin simppeliä ja hauskaa, chatit pyörii aktiivisesti omissa ryhmissä, ihmiset neuvoo ja auttaa muita, tulee uusia tuttavuuksia jne. Edelleen tänäkin päivänä instakavereissa on ihmisiä joita en ole koskaan nähnyt livenä, ja ne tuli täältä galleriasta, 10 v sitten rastat ryhmästä, facen kautta Instagramiin. Ei facebookissa sellaisia kavereita pysty tekemään, tuntuu että koko paikka on täynnä negatiivisuutta...

Let's make IRC-Galleria great again!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.